Peltsi juontaa Soinin Luonto- ja erämessut

Julkaistu:

Aihe:

Markkinointi alkoi itse asiassa jo viime keväänä Vimpelin messuilla, jolloin Soinin edustajat keittelivät nokipannukahvia messuosastollaan. Some-mainonta on jo ehtinyt herättää kiinnostusta eri puolilla maata.

Messujen kävijätavoite on 3 000 henkeä. Luonto- ja eräväkeä houkuttelee Soiniin tapahtuman juontava mediapersoona Mikko ”Peltsi” Peltola, joka saa parikseen hyvinvointialan yrittäjä Tiina Väliahon. Peltsiltä on luvassa myös luonto- ja eräaiheinen katsaus.

–Aikaisemmin on ollut yleismessuja, nyt tarvittiin uudistumista messukierrokseen. On hienoa, kun Soinilla on luonto- ja eräteema kuntamarkkinoinnissa, päästä Soinin vuorolla tekemään tämä, totesi Pirkko Ylätalo Jpyp:stä.

–Yksipäiväisten messujen ympärille ollaan rakentamassa koko viikonlopun kattavaa tapahtumaa, kertoi kunnanjohtaja Juha Viitasaari.

Maksuttomat messut ovat avoinna 10-15. Messualue levittäytyy yhtenäiskoulun ulkotiloihin, joissa on sekä näytteilleasettajia että ohjeisohjelmaa, kuten metsästysseuran koko perheelle järjestämä riistapolku. Messuosastojen sulkeuduttua on vuorossa eräteemainen keskusteluseminaari, jonka puhujat ja tarkempi teema selviää kevättalven aikana.

–Asiaa on luvassa muun muassa metsästysharrastuksen tulevaisuudesta.

Lisäksi illalle on tarkoitus järjestää ohjelmaa, esimerkiksi stand up-komiikkaa ja sunnuntaina koko perheelle suunnattu retkeilytapahtuma.

–Olemme saaneet todella hyviä yhteistyökumppaneita rakentamaan kokonaisuutta, saadaan mielenkiintoista sekä myyntipuolelle että työnäytöksiin. Pyritään tekemään elämystä, esimerkiksi luontokuvaajille on tulossa näyttelytilaa. Pyöräilijöille on luvassa luontoreitti, jos kevään keli sallii, ja yksi osa matkailun edistämistä on Panda Trail-hanke, jossa kuvataan eri luontokohteita. Kohteita tullaan esittelemään messuilla, että ihmiset huomaisivat, mitä potentiaalia meillä on, ja tulisivat sitten tänne.

Messupaikkojen myynti alkoi viime viikolla. Niitä voi varata Jpyp:n nettisivujen kautta.  Jpyp:n ja kunnan yhteistyökumppaneina messujärjestelyissä ovat Ahti Huvila Oy, Cycli, Ähtärin Matkailu, Metsähallituksen Eräluvat.fi ja OP Alajärvi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.