Kivitippu rakentaa kannattavuuden edellytyksiä 

Kivitipusta kerrotaan kesän myynnin olevan jo samalla tasolla kuin viime vuonna huolimatta hankalasta talvesta.
Kivitipusta kerrotaan kesän myynnin olevan jo samalla tasolla kuin viime vuonna huolimatta hankalasta talvesta.
KIVITIPUN myyntinäkymät ovat positiiviset ja kesän ennakkomyynnissä ollaan vaikeasta ajanjaksosta huolimatta samalla tasolla kuin viime kesänä. Myyntiin on panostettu pitäen samalla kiinni kulukurista, joka on tällä hetkellä tärkein näkökulma yrityksen toiminnassa. Kivitipun hallitukse...

KIVITIPUN myyntinäkymät ovat positiiviset ja kesän ennakkomyynnissä ollaan vaikeasta ajanjaksosta huolimatta samalla tasolla kuin viime kesänä. Myyntiin on panostettu pitäen samalla kiinni kulukurista, joka on tällä hetkellä tärkein näkökulma yrityksen toiminnassa. Kivitipun hallitukse…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.