Kivitippu uudistuu – palveluita päivitetään nykypäivän asiakasta varten

Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.
Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.
KIVITIPUN hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kultalahti kertoi, että Kivitipun toimintaan otetaan ammattilaisten voimin rytminmuutos. Hallitus on aloittanut tervehdyttämisohjelman ja samalla niin toimitusjohtaja, kuin yrityksen keskijohtokin on vaihtunut.

KIVITIPUN hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kultalahti kertoi, että Kivitipun toimintaan otetaan ammattilaisten voimin rytminmuutos. Hallitus on aloittanut tervehdyttämisohjelman ja samalla niin toimitusjohtaja, kuin yrityksen keskijohtokin on vaihtunut.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.