Veto hienoon voittoon Pyrinnöstä

Vedon uusin vahvistus Jah´Che Whitfield jatkoi hyviä otteita ottelussa Pyrintöä vastaan.
Vedon uusin vahvistus Jah´Che Whitfield jatkoi hyviä otteita ottelussa Pyrintöä vastaan. Kuva: Joni-Petteri Hiirikoski.

Vimpelin Veto kaatoi Tampereen Pyrinnön Naisten Korisliigan ottelussa Vimpelin liikuntahallilla. Vauhdikkaasti pelanneen Vedon voittonumerot kirjattiin 96-75 (25-18, 17-19, 31-26, 23-12).

Vimpeli aloitti ottelun tehokkaasti ja johti ensimmäisen viiden minuutin jälkeen 22-6. Kovana heittojoukkueena tunnettu Pyrintö kiilasi Vedon kantaan kiinni Kayla Shawin (24 pistettä) ja Saana Kujalan (22) tahdittamana. Puoliajalla kotijoukkue johti 42-37. Pyrintö roikkui mukana vielä kolmannella jaksolla,mutta viimeinen jakso meni Vedolle selvästi koriluvuin 23-12.

Vimpeli esitti kauden parastaan ja nopeat hyökkäykset lähtivät vauhdilla riiston tai levypallon jälkeen. Vahvistuksista Sam Breen (30) ja Sirena Tuitele (23) olivat tutun tehokkaita. Anni Kujala upotti 17 ja tammikuun alussa joukkueeseen liittynyt Jah´Che Whitfield 11 pistettä. Silja Viita oli kentän paras levypalloissa (11) ja riistoissa (4). Karoliina Rytkönen uurasti erityisesti puolustuksessa. Sentteri Cayro-Lyza Toomingas nosti 7 pistettä.

-Pelasimme hyvin joukkueena ja saimme nostettua tempoa vielä neljännessä erässä mikä ratkaisi voiton,iloitsi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Vimpeli vahvisti voitolla asemiaan sarjan keskikastissa. Lauantaina Veto matkaa Espooseen EBT:n vieraaksi.

Veto: Whitfield 11/7/6 syöttöä, Isoranta 1/3,A.Kujala 17/2,Toomingas 7/0,Viita 7/11/4 syöttöä,Tuitele 23/7,Breen 30/9/5 syöttöä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.