Veto aloitti uuden vuoden voitolla

Vedon uusi vahvistus Jah'Che Whitfield pelasi vahvasti avausottelussaan Honkaa vastaan. (Kuva: ViVe)
Vedon uusi vahvistus Jah'Che Whitfield pelasi vahvasti avausottelussaan Honkaa vastaan. (Kuva: ViVe)
Vedon uusi vahvistus Jah'Che Whitfield pelasi vahvasti avausottelussaan Honkaa vastaan. (Kuva: ViVe)
Vedon uusi vahvistus Jah'Che Whitfield pelasi vahvasti avausottelussaan Honkaa vastaan. (Kuva: ViVe)

81–91 Honka-Veto

(24–22 20–25 13–24 24–20)

Vimpelin Veto haki maukkaan vierasvoiton Naisten Korisliigassa kaatamalla Tapiolan Hongan. Tasaisen avausjakson jälkeen Honka karkasi toisella neljänneksellä jo 14 pisteen johtoon. Veto kokosi rivinsä ja sai puolustuspelin kuntoon. Vimpelin Vedon hyvä vire jatkui kolmannella jaksolla ja vieraat johtivat parhaimmillaan jo 18 pisteellä. Tästä Honka ei enää toipunut ja Vedon nappasi tärkeät vieraspisteet.

– Ottelun alussa meillä oli ongelmia puolustuspelissä, mutta pelin edetessä saimme enemmän stoppeja. Hieno voitto ja pelasimme hyökkäyspäässä hyvin koko joukkueella, josta 22 syöttöä on hyvä osoitus, kertoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Kentän ykköstykki oli 37 pistettä upottanut Vedon Sam Breen. Vedon uusi vahvistus Jah’Che Whitfield säesti 15 pisteellä. Tapiolan Hongan tehokkain oli Cierra Walker 30 pistettä. Veto kohtaa seuraavaksi lauantaina sarjakärki Torpan niin ikään vieraissa.

Veto; Whitfield 15/4, Isoranta 3/0, R. Kujala 0/3, A. Kujala 12/3/5 syöttöä, Toomingas 8/0, Viita 4/11, Tuitele 12/8, Breen 37/15/7 syöttöä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA