Veto ahdisteli ToPoa

Riikka Kujala pelasi 200.Korisliigaottelunsa Helsingissä (Kuva: Valokuvaaja Joni-Petteri Hiirikoski)

ToPo- Veto 83–66

(19–13, 22–22, 23–23, 19–8)

Vimpelin Veto haastoi sarjakärki Torpan Poikia Naisten Korisliigan ottelussa Helsingissä. Hyvin taistellut Veto taipui lopulta koriluvuin 83–66.

Veto pelasi hyvällä tempolla läpi ottelun. Toisella jaksolla Veto johti välillä peliä, mutta puoliajalle mentiin 41–35 ToPon komennossa. Kolmas jakso pelattiin tasan 23–23. Viimeisellä jaksolla ToPo kiristi puolustustaan karaten yli 10 pisteen johtoon. Tähän Veto ei enää kyennyt vastaamaan.

-Pelasimme 3 jaksoa hyvin, viimeisellä jaksolla ToPo hyödynsi paikkansa ja me emme saaneet tarpeeksi onnistumisia hyökkäyspäässä, kertoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Vedon tehokkain oli 23 pistettä upottanut Jah’Che Whitfield. ToPon paras oli Ilmar Thomas 26 pistettä.

Veto: Whitfield 23/12, Isoranta 0/1, R.Kujala 0/0/5 syöttöä, A.Kujala 11/1, Toomingas 0/2, Viita 2/1, Tuitele 11/6, Breen 19/7