Vimpeliin suunnitellaan Veto Akatemiaa, joka tarjoaa urheilijoille paremmat kehittymismahdollisuudet  

JP Kujala (vas.), Sam Leijonanmieli ja Jari Lakaniemi kertoivat suunnitteilla olevan Veto Akatemian toiminnasta Vedon toimistolla palaverissa.
JP Kujala (vas.), Sam Leijonanmieli ja Jari Lakaniemi suunnittelevat jälleen uutta yhteistyökuviota.
JP Kujala (vas.), Sam Leijonanmieli ja Jari Lakaniemi kertoivat suunnitteilla olevan Veto Akatemian toiminnasta Vedon toimistolla palaverissa.
JP Kujala (vas.), Sam Leijonanmieli ja Jari Lakaniemi suunnittelevat jälleen uutta yhteistyökuviota.

VIMPELIN lukio ja Veto ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä. Suunnitteilla oleva Veto Akatemia tiivistää tätä jo olemassa olevaa, toimivaa kokonaisuutta, kertoo Vimpelin lukion rehtori Marko Timo. 

–Veto Akatemia tulee korvaamaan nykyisen urheilulukion.  

Veto Akatemia käy parhaillaan neuvotteluja myös Jamin, muiden lukioiden ja Järviseudun alueen urheiluseurojen kanssa. Alueellista yhteistyötä halutaan lisätä ja näin tuoda oppilaille lisää mahdollisuuksia. 

–Nuoren ihmisen koulun ja urheilun yhdistämistä, sitähän se on pähkinänkuoressa. Tällä hetkellä urheilulukion opetussuunnitelmaan kuuluu neljä tuntia urheilua viikossa. Se on Akatemialle vähän, sanoo Vimpelin Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi. 

–Akatemian tarkoitus on mahdollistaa lajeissa kehittyminen. Vimpelin Vedolla on kolmekymmentä koulutettua valmentajaa pelkästään pesäpallon puolella, se on pienelle seuralle paljon. Se myös antaa valtavasti mahdollisuuksia opiskelijalle, joka haluaa kehittyä urheilussa, ei pelkästään pesäpallossa. Pienissä ryhmissä valmennus on paljon yksilöllisempää. 

Mainos

Veto Akatemia mahdollistaa näkyvyyttä myös uusille lahjakkuuksille. 

–Vimpelin Veto on tunnettu ja arvostettu brändi, ja moni haluaa päästä Veto-huumaan mukaan. Veto Akatemia mahdollistaa sen myös muista maakunnista tuleville. Se on tietysti hyvä asia myös Vedolle. Jos uusia lahjakkuuksia tulee, voi Veto valita parhaat päältä, sanoo Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. 

SUUNNITTELU on kovassa vauhdissa myös opiskelija-asuntojen suhteen. Kunnanjohtaja lupaa kevään tullen ulostuloja asian tiimoilta. 

–Sen verran voin paljastaa, että Järviseudun Sairaalan tilojen keskikerrosta suunnitellaan saneerattavaksi opiskelija-asuntoja varten. Se, millaisella aikataululla tämä tapahtuu, on vielä auki. Asuntoja meidän on joka tapauksessa saatava lisää. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.