Whitfield Vedon riveihin

Ulkomaalaisvahvistuksista Lasha Petree ei jatka enää kevätkaudella Vedon joukkueessa.
Ulkomaalaisvahvistuksista Lasha Petree ei jatka enää kevätkaudella Vedon joukkueessa. Kuva arkistosta.

Vimpelin Vedon Naisten Korisliigajoukkue  on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltataispelaaja Jah´Che Whitfieldin kanssa. 180-senttinen laitahyökkääjä saapuu Vimpeliin Saksasta Hernerin joukkueesta jossa hän pelasi alkukauden. 23-vuotias Whitfield päätti yliopistouransa keväällä Kennesaw Statessa jossa hänen tehot olivat 14,6 pistettä/5,5 levypalloa ottelua kohden.

Ulkomaalaisvahvistuksista Lasha Petree ei jatka enää kevätkaudella Vedon joukkueessa. Veto on tällä hetkellä Naisten Korisliigassa viidentenä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.