Henri Puputti ja Onni Kivipelto mukana Kivitippu All Starsissa lauantaina

Kivitippu All Stars kohtaa Vaasan Sport Alumnit lauantaina pipolätkäottelussa.
Kivitippu All Stars kohtaa Vaasan Sport Alumnit lauantaina pipolätkäottelussa.

ICE WEEKEND -TAPAHTUMAN lauantain ohjelmaan sisältyy Kivitippu All Starsin ja Vaasa Sport Alumnin välinen hyväntekeväisyysottelu. Kivitipun joukkueen luotsaavat peliin Jaakko Kultalahti ja Jarkko Orava. Joukkueessa pelaavat järviseutulaisille tuttu pesäpalloilija Henri Puputti, kauden 2023 The Voice Of Finland -voittaja Onni Kivipelto, ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja, salibandyuransa lopettanut kolminkertainen SM-voittaja Ville Kuusela, ex-ammattilaisjääkiekkoilija Juuso Riksman, jääkiekkotaustaiset Tatu Kultalahti, Roope Kultalahti ja Jussi Vattuaho, muusikko Tuomas Keskinen, valmentaja Tommi Pärmäkoski sekä Aleksi Yli-Sikkilä.

Vaasan Sport Alumneissa pelaavat entiset Sport-kasvot Markus Jämsä, Vesa Myllyaho, Miika Jämsä, Marko Härkönen, Jonne Kemppainen ja Tomi Niskanen. Lisänimet ovat mahdollisia. Joukkuetta johtavat Jan-Peter Nordbäck, Mikael Vironen ja Petri Ojanperä.

Kivitipun Ice Weekend tarjoaa lauantaina ohjelmaa perheille kello 10.30–16 välisenä aikana. Pipolätkäottelu pelataan kello 14–15. Illalla järjestetään hyväntekeväisyysgaala sekä -huutokauppa.

Aiheesta aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.