Pietarinkadun Oilers pahoittelee läsnäolonsa peruuntumista viikonlopun tapahtumassa

oilers
oilers

–Olen todella harmissani siitä, ettemme saa lauantaiksi riittävää kokoonpanoa kasaan ja pääse osallistumaan näin ollen tapahtumaan. Merkittävimmät syyt tähän ovat kasautuneet työesteet ja joukkueen sisällä jylläävä influenssa-aalto. Ymmärrän oikein hyvin myös järjestäjän harmituksen, mutta sellaista sopimusta emme voi koskaan tehdä, että pelaajamme pakotettaisiin tekemään hyväntekeväisyyttä. Oilers, eikä sen pelaajat, saa koskaan mitään korvauksia hyväntekeväisyystapahtumista, vaan kaikki tekevät tätä omalla ajallaan ja puhtaasti halustaan. Uskon kuitenkin, että Liiga Alumni ja Vaasan Sport täyttävät mainiosti saappaamme ja paikalle tulijat saavat nauttia hauskasta talvipäivästä ja ennen kaikkea kantaa kortensa kekoon hyväntekeväisyyden edistämiseksi.

Oilers tulee tekemään oman suoran lahjoituksen harrastetukimallille sekä antaa tapahtuman huutokauppaan Ville Gallen pelipaidan, Juuso Riksmanin räpylän ja Leo Komarovin kypärän. Toivomme kaikille parasta talviriehaa ja toivottavasti saamme joskus myöhemmin uuden tilaisuuden tukea paikallisten lasten liikuntaa siten, että pääsemme myös itse paikan päälle

Janne Kiema

Mainos

Pietarinkadun Oilers

GM

Aiheesta meillä aiemmin julkaistua

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.