Business On Ice tulee jälleen ja suuntaa katseet kohti tulevaisuutta 

Niko Herlin vuoden 2023 Business On Ice -tapahtumassa Kivitipussa.
Niko Herlin vuoden 2023 Business On Ice -tapahtumassa Kivitipussa.

JPYP:N järjestämä Business On Ice -tapahtuma järjestetään Kivitipussa perjantaina 26. tammikuuta osana Ice Weekend -kokonaisuutta. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Business On Ice sai yrittäjiltä murskaavan hyvää palautetta. Myös tänä vuonna on panostettu inspiroiviin puhujiin, toimivaan kokonaisuuteen ja maukkaisiin tarjoiluihin. 

–Tämä on hyvä tilaisuus yrittäjille verkostoitua ja inspiroitua huippupuhujien näkemyksistä ja vinkeistä. Pääteemana on uusimmat oivallukset ja trendit yritysvastuun, vihreän siirtymän, kasvun ja digitalisaation saralla. Nämä ovat aiheita, jotka koskettavat meitä kaikkia, kertoo Liisa Kuoppala Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelusta

Yrittäjille suunnatun tapahtuman puheenvuoroissa kuullaan futuristi Elina Hiltusta ja futuristi Niko Herliniä sekä sijoittamisen asiantuntija Kaj Hagrosia. 

–Hiltunen on yrittäjä, puhuja, kolumnisti ja kirjailija. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon, kertoo Kuoppala.  

Vuoden 2023 Business on Ice tapahtumassa huippuarvostelut saanut futuristi Niko Herlin haluttiin puhujaksi myös tämän vuoden tapahtumaan. Juontamisen lisäksi Herlin toimii puheenjohtajana paneelikeskustelussa, jossa aiheena on yrityksen vastuullisuuden haasteet ja mahdollisuudet. Paneelissa on mukana alueen yritysten edustajia keskustelemassa ja tuomassa omia näkemyksiään sekä kokemuksiaan vastuullisuuden merkityksestä yritystoiminnassa.   

–Herlin on sellainen kävelevä positiivisuuspläjäys, hänestä on vaikea olla pitämättä, nauraa Kuoppala. 

SIJOITTAMISEN tietoiskun ja vinkit kuulijoille tarjoava Kaj Hagros on pääomasijoittaja Redstonen toimitusjohtaja Pohjoismaissa. Hagros on ollut mukana tekemässä aikaisen vaiheen sijoituksia yli 90 yhtiöön sekä mukana kolmessa pörssilistautumisessa. Aiemmin Kaj toiminut Helsingin pörssiin listatun Tecnotreen toimitusjohtajana, sekä mobiilipalveluiden operatiivisena johtajana yhdysvaltalaisessa viihdeyhtiö FOX:ssa. Lappajärvelle Hagrosin tuo yhdyspinta uuteen eteläpohjalaiseen sijoitusrahastoon, jota Hagrosin luotsaama Redstone hallinnoi. Eteläpohjalaisen sijoitusrahaston kautta myös järviseutulaisille yrityksille avautuu uusi mahdollisuus kasvun rahoittamiseen. 

–Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta kaikille yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvusta kiinnostuneille. Ilmoittautumisen kaavakkeen ja aikataulut löydät Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelun kotisivuilta ja JPYP:n Facebook-sivuilta, mutta kannattaa olla nopea, koska paikkoja on rajoitetusti, muistuttaa Kuoppala. 

Tilaisuus järjestetään osana Think Big! -hanketta. Hanke rahoitetaan Euroopan Aluekehitysrahastosta, rahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan Liitto. 

Ice Weekendin uudet tuulet  

JÄÄKARUSELLI-tapahtuman keskiössä on tänä vuonna lauantaina 27. tammikuuta kello 14 järjestettävä Pietarinkadun Oilers – Kivitippu All Stars välinen pipolätkäottelu pyörivällä ottelualueella. Mahdolliset tulevat pakkasetkaan eivät tapahtumavastaava Jarkko Oravaa huolestuta. 

–Pietarinkadun Oilers on tottunut pelaamaan kovissakin pakkasissa. 

Pietarinkadun Oilersin riveissä nähdään lista tunnettuja nimiä, kuten Esa Tikkanen. Loput nimet varmistuvat lähipäivinä. Kivitippu All Stars -joukkueessa pelaa muun muassa Juuso Riksman

Lisäksi lauantain ohjelmaan kuuluu iltajuhla, jonka huutokaupassa kerätään varoja valittuun kohteeseen. Huutokauppatuotteista löytyy esimerkiksi Petra Ollin arvokisatrikoot ja kirja nimikirjoituksella. 

–Hyväntekeväisyys ohjataan kuntien toteuttamaan harrastetakuun alaiseen lapsi ja nuorisotyöhön. Tavoitteena olisi saada kasaan 20 000 euroa, kertoo Orava. 

Ice weekendin perjantai tarjoaa yrityksille ja yrittäjille suunnattua ohjelmaa. Lauantaipäivä sen sijaan tarjoaa tekemistä kaikille ja kaiken ikäisille. Ohjelmassa on pipolätkän lisäksi muun muassa Husky Safari -ajelua sekä pieniä jääkaruselleja.  

Viikonlopun musiikkitarjonnasta vastaa perjantaina 90´s Fin cover boyz & girls ja lauantaina Pietarinkadun Oilers band.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.