Vaasan Sport Alumni korvaa Pietarinkadun Oilersin Ice Weekend -tapahtumassa

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Lappajärvellä vietetään Ice Weekend.
Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Lappajärvellä vietetään Ice Weekend, jonka ohjelmaan kuuluu muun muassa pipolätkäottelu.

Pietarinkadun Oilers ei noudattanut suullista yhteistyösopimusta viikonloppuna Lappajärvellä järjestettävään Ice Weekend -tapahtumaan liittyen ja on ilmoittanut maanantaina illalla, aivan viime hetkillä, jättäytyvänsä pois tapahtumasta. Korvaavana kumppanitahona tapahtumaan tulee Vaasan Sport Alumni, joka ottaa mittaa Kivitippu All Starsista lauantaina kello 14 pelattavassa pipolätkäottelussa, kertovat tapahtuman järjestäjät.

–Kun saimme tiedon Oilersin peruuntumisesta, soitin välittömästi Liiga Alumnin toiminnanjohtaja Kai Nurmiselle. Kävimme tilannetta läpi ja pohdimme ratkaisua, jotta saamme tapahtuman hoidettua kunnialla maaliin. Kai hoiti minulle yhteyden Vaasan Sportin Markus Jämsään ja he innostuivat tapahtumastamme välittömästi. On mahtavaa huomata, kuinka jääkiekkoyhteisö osoitti välittömästi tukensa meille tässä yllättävässä tilanteessa. Haluankin osoittaa suurimmat kiitokseni jo tässä vaiheessa Kai Nurmiselle, Markus Jämsälle, Liiga-alumnille ja Vaasan Sportille! Yhdessä olemme vahvempia, kommentoi tapahtumavastaava Jarkko Orava.

Tapahtuman iltagaalassa järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto kohdennetaan harrastetukimalliin. Lappajärven ja Vimpelin kunnat yhdessä Moms For Kids ry:n kanssa järjestävät harrastetakuun alaisena toimintana harrastetukimallin, joka mahdollistaa mieleisen harrastuksen lapsille ja nuorille, kun perheen taloudellinen tilanne muutoin estäisi harrastamisen. Huutokaupassa on huudettavana muun muassa Petra Ollin arvokisatrikoot nimikirjoituksella ja maalivahti Christian Heljangon maila nimikirjoituksella. Vaasan Sport kantaa myös kortensa kekoon huutokauppalahjoituksen muodossa ja myynnissä on myös monia muita tuotteita.

Kivitippu All Stars ja Vaasa Sport Alumni kohtaavat lauantaina pipolätkäottelussa.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.