Yritysjutut nousivat viikolla 41 luetuimpien kärkeen

Sirpa Kultalahti sanoo olevansa onnellinen, kun saa tehdä työtä mistä pitää.
Sirpa Kultalahti sanoo olevansa onnellinen, kun saa tehdä työtä mistä pitää.

Kuluneen viikon luetuimmat uutiset Järviseudun Sanomien nettisivulla ovat varsin yrityspainotteisia. Tämän viikon lehti olikin isojakonumero, jonka teemana olivat suomalaiset palvelut ja työ – mikä mainio kohta nostaa esille paikallisia palveluita! Jos et ole vielä lukenut lehteä, sen pääsee katsomaan kirjautumatta täältä

Mainos

Luetuimmaksi kiri evijärveläisestä Poposta kertova juttu. Toiseksi eniten luettiin Lyhyitä uutisia joissa oli poimintoja muun muassa Evijärveltä ja Soinista. Alajärven kirkkoherran valinnan tilanteesta kertova uutinen kiinnosti myös lukijoita. Lappajärven Yrittäjien tilatarpeet nousivat esille paikallisten palveluiden yhteydessä: kunnalla taas on asioista varsin erilainen näkemys. Alajärvellä toimivan Kesportin yrittäjä Lauri Joensuun ajatukset kiinnostivat myös noin tuhatta lukijaa.

Tässä tuoreita uutisia kotisivultamme

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.