Viikon 41 lyhyet uutiset: Rannanjärvi Hämeenkyröön

Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi on valittu Hämeenkyrön kunnanjohtajaksi.
Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi on valittu Hämeenkyrön kunnanjohtajaksi.

SOININ kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi on valittu Hämeenkyrön uudeksi kunnanjohtajaksi. Hänet valittiin 23 hakijan joukosta. Nykyinen kunnanjohtaja Antero Aleniuksen virkasuhde päättyy helmikuun alussa. Rannanjärvi aloitti Soinin kunnanjohtajana tammikuussa 2020.

Ruoppaaja valittiin

EVIJÄRVEN tekninen toimi pyysi tarjouksia kelluvalla kaivinkoneella tehtäviin ruoppauksiin, jotka toteutetaan järven kunnostushankkeen toimesta Nälkälahdessa, Kaalpakassa ja Rapalahdessa. Määräaikaan mennessä yksi jätti urakoitsija tarjouksen ja tekninen lautakunta hyväksyi Ruoppaussamppa Oy:n tekemään työn 42 300 euron urakkahinnalla.

Päiväkodin johtaja hakuun Soinissa

SOININ sivistyslautakunta esittää päiväkodin johtajan viran täyttölupaa kunnanhallitukselle nykyisen tehtävän hoitajan irtisanouduttua. Rekrytointi on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian.

Soinissa 13 mestaripyöräilijää

SOININ mestaripyöräilijät 2023 ovat Jukka Oinonen 2 760, Katriina Lehtonen 2 370, Taisto Keisala 1 600, Kirsi Jokiaho 1 221, Eeva-Liisa Nykälä 1 206, Matti Keisala 1 160, Inkeri Saarimaa 1 100 (sähkö) ja Sinikka Saarimaa 1 094 kilometriä (sähkö), lasten sarjassa Eino Luoma (3v) 79, Hilma Keskitalo (6v) 195, Minka Korkeakangas (9v) 201, Niilo Keskitalo (9v) 350 ja Roni Levander (12v) 585 kilometriä.

SCA:lla kova alku

SALIBANDYN nelosdivaria pelaavan SC Alajärven miesten joukkueen kausi käynnistyi kotiturnauksella viikonloppuna. SC Alavus oli vahvempi numeroin 6–2 ja Lapuan Ponnistus 7–3. Naisten kausi kolmosdivarissa käynnistyy kotiturnauksella lauantaina 14. lokakuuta. Peli Kuortanetta vastaan käynnistyy kello 11 ja Valaita vastaan pelataan kello 14.

Edustus jatkoi voittojen tiellä

JPK Edustus haki voiton Vaasasta sunnuntaina, kun Warrantti Mahtikukot kaatui maalein 9–2. JPK Akatemialla oli kovempi iltapäivä, kun Highsticks HT Academy löylytti sitä numeroin 16–1. Sunnuntaina Edustus matkaa Kraftin vieraaksi, Akatemia saa kotiotteluun vastustajaksi IKK2:n.

Luitko jo nämä tuoreet uutiset?

Särkiniemessä kisattiin taas – ”Uskomaton määrä ihmisiä tuli paikalle” – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Miesten iltaa vietetään Kivitipussa Tapani Kiminkisen tahtiin  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.