Sillankorvalle pitkä vuokrasopimus

js11-2

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 9. lokakuuta solmia 10-vuotisen vuokrasopimuksen Sillankorvan leirintäalueesta Vilami Oy:n kanssa.

Evijärven kunta on viime vuosina panostanut vuosittain Sillankorvan leirintäalueen käytettävyyden ja viihtyisyyden parantamiseen käyttötaloussuunnitelmassa. Alueelle on tehty parannuksia myös investointiohjelmassa. Vuokralaiset ovat omalta osaltaan kehittäneet aluetta, sen käytettävyyttä ja viihtyvyyttä oman strategiansa mukaisesti. Kunnanhallitus päätti keväällä vuokrata Sillankorvan leirintäalueen Vilami Oy:lle kesäkaudeksi 2023. Yhteistyö vuokralaisten kanssa on kunnan näkökulmasta toteutunut hyvin. Yhteiseksi näkemykseksi on muodostunut, että pitkä vuokrasopimus olisi osapuolten yhteinen tahtotila ja mahdollistaa alueen kehittämisen pitkäjänteisesti sekä vuokralaisen, että kunnan osalta.

KUNNANHALLITUS hyväksyi Kuntayhtymä Kympin perussopimuksen ja järjestämissuunnitelman ja vie asian valtuustolle hyväksyttäväksi.

EVIJÄRVI luopuu Etelä-Pohjanmaan Uusyrityskeskus ry:n jäsenyydestä päällekkäisten toimintojen ja maksujen karsimiseksi. Kunta on päättänyt ostaa osakkuuden Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä ja saa jatkossa alkavan yrittäjän palvelut JPYP:ltä.

Luitko jo nämä uutiset ja jutut?

Viikon 41 lyhyet uutiset: Rannanjärvi Hämeenkyröön – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Popossa jokainen asiakas on tärkeä – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Ajat ovat haastavat, mutta paikallisten palveluiden suurin uhka on kannattavien yritysten loppuminen – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Vilho Mustajärven säätiöstä kertova juttu kiinnosti eniten viikolla 40 – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.