Popossa jokainen asiakas on tärkeä

Sirpa Kultalahti sanoo olevansa onnellinen, kun saa tehdä työtä mistä pitää.
Sirpa Kultalahti sanoo olevansa onnellinen, kun saa tehdä työtä mistä pitää.

EVIJÄRVELÄISEN vaateliike Popon yrittäjä Sirpa Kultalahti näkee, että kohta 48 vuotta toimineen liikkeen menestymisen takana on monivaiheinen tarina, joka alkoi vuonna 1975 äitinsä Ulla Koivukankaan perustamasta kenkäkaupasta. Kultalahti on itse työskennellyt liikkeessä 18-vuotiaasta saakka.

−Koko ajan on pyritty siihen, että valikoima on hyvä ja laaja. Ei ole myöskään keskitytty mihinkään tiettyyn ikäryhmään. Yritämme palvella niin hyvin kuin osaamme ja pystymme. Täällä saa katsella rauhassa, mutta monet pitävät siitä, että autetaan sopivien vaatteiden löytämisessä.

Asiakkaat ovat Kultalahden ja liikkeessä työskentelevän Minna Lammin mukaan tyytyväisiä, kun vaatteiden lisäksi liikkeestä saa samalla kerralla hankittua myös kengät, huivit, laukut ja korut.

−Olemme kiitollisia asiakkaista. Jokainen asiakas on tärkeä.

Sijainnin pienellä paikkakunnalla ja etäisyyden kaupungeista Kultalahti näkee pelkästään positiivisena asiana.

−Tämä paikka ja sijaintihan on loistava! Olemme kaukana isojen kaupunkien tarjonnasta ja kilpailusta. Sijaintimme vilkkaan Ylivieskaan menevän tien varrella on myös etu. Meillä käy täällä asiakkaita ympäri maakuntaa.

Kultalahti sanoo, että tavaran hankintapaikkoja on hyvä olla paljon, sillä makuja on monenlaisia.

−Vaatteista ja muodista pitää olla kiinnostunut ja innostunut. Liike on auki kahdeksan tuntia, mutta aamuisin ja iltaisin teen sitten ideointia, paperitöitä ja muuta.

Työssä tukee hyvä tiimi. Myös Kultalahden tytär on kiinnostunut alasta ja hänen myötävaikutuksellaan liikkeeseen tilataan joitakin tuotteita aivan omana tuontina ulkomailta.

−Verkkokauppaakin suunnitellaan, mutta se vaatisi sitten yhden ihmisen lisää, itse sitä ei ehdi enää hoitamaan.

Popon vaateliikkeelle tärkeitä ovat erilaiset tempaukset vuoden mittaan.

−Kesämarkkinat, Hämärät kaupat, Joulunavaus, Ystävänpäivätempaus, luettelee Kultalahti ja jatkaa, että ne ovat odotettuja ja mielekkäitä tapahtumia sekä asiakkaille että vaateliikkeelle.

Tämän syksyn muoti on värikästä. Vihreä ja ruskea sekä pinkin ja lilan sävyt ovat pinnalla.
Miesten rento asukokonaisuus.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.