Vuoropari Vimpelissä on laajentanut valikoimaansa – ”Ideoita on paljon, uusia juttuja luvassa lisää loppuvuodesta” 

Jenni Herrala, Sirpa Sillanpää ja Jouni Herrala esittelevät syksyn ja tulevan talven valikoimaa. Vuoroparista on mahdollista löytää asukokonaisuus päästä varpaisiin. –Mascon työvaatteisiin olemme panostaneet isosti, siihen valikoimaan kannattaa tulla tutustumaan vaikka kauempaakin. Itse olen tykännyt todella paljon näistä, kertoo Jouni.
Jenni Herrala, Sirpa Sillanpää ja Jouni Herrala esittelevät syksyn ja tulevan talven valikoimaa. Vuoroparista on mahdollista löytää asukokonaisuus päästä varpaisiin. –Mascon työvaatteisiin olemme panostaneet isosti, siihen valikoimaan kannattaa tulla tutustumaan vaikka kauempaakin. Itse olen tykännyt todella paljon näistä, kertoo Jouni.
Jenni Herrala, Sirpa Sillanpää ja Jouni Herrala esittelevät syksyn ja tulevan talven valikoimaa. Vuoroparista on mahdollista löytää asukokonaisuus päästä varpaisiin. –Mascon työvaatteisiin olemme panostaneet isosti, siihen valikoimaan kannattaa tulla tutustumaan vaikka kauempaakin. Itse olen tykännyt todella paljon näistä, kertoo Jouni.
Jenni Herrala, Sirpa Sillanpää ja Jouni Herrala esittelevät syksyn ja tulevan talven valikoimaa. Vuoroparista on mahdollista löytää asukokonaisuus päästä varpaisiin. –Mascon työvaatteisiin olemme panostaneet isosti, siihen valikoimaan kannattaa tulla tutustumaan vaikka kauempaakin. Itse olen tykännyt todella paljon näistä, kertoo Jouni.

ALKUVUODESTA tehtyjen yrityskauppojen myötä tuli Vaparista Vuoropari ja uudet yrittäjät Jenni ja Jouni Herrala sekä Inka ja Toni Herrala ryhtyivät toteuttamaan liikkeen suhteen omia visioitaan. Valikoima on laajentunut ja uutuutena liikkeestä löytyy muun muassa Mascon työvaatteet ja kengät, Nokian kumpparit sekä talvikeleihin sopivat tennarit. 

–Myös lastenvaatteiden valikoimaa tullaan laajentamaan entisestään, kertoo Jenni. 

Pienen kivijalkaliikkeen pyörittämiseen liittyy monenlaista askaretta ja uuden tiedon äärellä on arvostus muita yrittäjiä kohtaan kasvanut entisestään. Vasta oman yrittäjyyden myötä Herralat sanovat todella ymmärtäneensä esimerkiksi sen, mistä tuotteen hinta muodostuu ja minkälaisia riskejä yrittäjä joutuu valikoiman suhteen ottaa. 

–Ei sitä aina ole itsekään osannut ajatella, että satasen tuotteesta ei yrittäjälle jää käteen sitä satasta, vaan siitä menee osuus lainoihin, vakuutuksiin, veroihin 24 prosenttia, palkkoihin, sähkölaskuun, ynnä muihin kuluihin. Niin ja onhan yrittäjä tietysti ensin ostanut tuotteen liikkeeseen myyntiin. Aiemmin ei myöskään ole ehkä ymmärtänyt, kuinka iso merkitys yrittäjälle on jokaisella pienelläkin summalla. Todella kiitollisia olemme jokaisesta asiakkaasta ja ostosta, sanovat Jenni ja Jouni. 

–Sitä tietysti toivoo, että ensin käytäisiin katsastamassa paikallisten liikkeiden tarjonta ennen kuin suunnataan isompiin ostoskeskuksiin. Haluamme tuotevalikoimallamme palvella mahdollisimman monia ja näin helpottaa myös asiakkaidenkin arkea, kun ei jokaista asiaa tarvitse lähteä hakemaan kauempaa. Jos oman paikkakunnan palveluita ei käytetä, ne loppuvat.  

ASIAKASKUNTA on yrittäjävetoisella kivijalkaliikkeellä ketjuliikkeitä pienempi, eikä mahdottoman laajaa valikoimaa ole mahdollista pitää. Siksi tuotteet ovat tarkkaan harkittuja. 

–Haluamme pitää valikoimissa laadukkaat merkit, vaatteet ja tuotteet, joita ostaisimme itsekin. Mahdollisimman paljon pyrimme hankkimaan Suomessa tai Euroopassa valmistettua, omaantuntoon ei mahdu edes ajatus huonolaatuisten tuotteiden jälleenmyynnistä, sanoo Jenni. 

Muitakin vahvuuksia löytyy, joissa isot ketjuliikkeet eivät pysty kilpailla. 

–Me tunnemme asiakkaamme ja pystymme antamaan henkilökohtaista palvelua. Usein meillä on aikaa myös vaihtaa kuulumisia. Se, että asiakas tulee kohdatuksi on tärkeää sekä meille että asiakkaalle. Me myös pystymme reagoimaan asiakkaiden toiveisiin nopeasti. Jos jotain ei meiltä löydy, niin usein se saadaan meille tilattua.  

Herralat kertovat syksyn ja talven tuotevalikoiman olevan nyt parhaimmillaan. Vuoroparissa vietetään Takkipäiviä 11.–13. lokakuuta, jolloin voi tulla tutustumaan valikoimaan ja tekemään edullisia löytöjä poistotakkien valikoimasta. 

–Perjantaina 13. lokakuuta on liikkeessä myös kahvitarjoilu, tervetuloa! 

Vuoroparista saa käytännössä kaiken mitä voi tarvita kodin remontissa. Myös pyörät ja muut harrastusvälineet kuuluvat valikoimiin.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.