JPK lähtee kolmosdivariin kahdella joukkueella

Sami Seppälä (vas.), Antti Kyllönen ja Iivari Huvila odottavat jääkiekkokauden alkua innolla. JPK on nuori, nälkäinen ja taitava.
Sami Seppälä (vas.), Antti Kyllönen ja Iivari Huvila odottavat jääkiekkokauden alkua innolla. JPK on nuori, nälkäinen ja taitava.
Sami Seppälä (vas.), Antti Kyllönen ja Iivari Huvila odottavat jääkiekkokauden alkua innolla. JPK on nuori, nälkäinen ja taitava.
Sami Seppälä (vas.), Antti Kyllönen ja Iivari Huvila odottavat jääkiekkokauden alkua innolla. JPK on nuori, nälkäinen ja taitava.

JPK lähtee hakemaan alkavalla kaudella jääkiekon kolmosdivarista voittoja ja menestystä kahden joukkueen voimin. U18-ikäryhmään ei saatu joukkuetta kokoon, joten JPK päätti osallistua sarjaan kahdella joukkueella. Näin ollen Oma Sp Areenalla nähdään myös todellisia paikalliskamppailuja, kun joukkueet kohtaavat toisensa runkosarjassa. Edustusjoukkueen pelipaikoista on kova kilpailu. Tarvittaessa pelaajat voivat vaihdella joukkueiden kesken helmikuun puoliväliin saakka, jolloin kokoonpanot on lukittava.

–Hyvin samoilla kokoonpanoilla ja samalla tyylillä mennään kuin viime kaudellakin, toteaa Edustusjoukkueen valmentaja Sami Seppälä. Akatemian pelivalmentajana toimii Veijo Koivisto.

–Tullaan näkemään tiivistä viisikkopeliä ja hyvin liikkuva joukkue. Taitoa on laajalla rintamalla, neljä hyvää kentällistä, jotka kaikki pystyvät ratkomaan pelejä.

Joukkueen pelaajat ovat Soinista, Alajärveltä ja Vimpelistä sekä Venäjältä – Liiga-kokemusta tuo joukkueeseen kapteeni Jere Erkkilä, joka kulkee Vaasasta käsin. Yhtä ulkomaanvahvistusta odotetaan vielä saapuvaksi lokakuussa.

Muutoksena viime vuoden kahteen lohkoon nyt pelataan yhdessä 14 joukkueen lohkossa Keski-Suomen ja Pohjanmaan kesken. Muutoksen myötä saadaan Alajärvelle aivan uusiakin joukkueita vieraaksi. Yksinkertaisen sarjan jälkeen on neljän joukkueen välisarja, kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin ja kaksi parasta nousee kakkosdivisioonaan.

Kotiotteluita myös lauantaisin

JPK käynnistää kautensa 30. syyskuuta kotiottelulla Suolahden Urhoja vastaan. Kotipelit vaihtelevat perjantai-illan ja lauantain iltapäivän kesken.

–Viime kaudella oli hyvin väkeä peleissä. Toivottavasti tällä kaudella jatkuu sama meno, totesi Pasi Kari.

Pelaajat Iivari Huvila ja Antti Kyllönen lähtevät kauteen hyvällä ja luottavaisella mielellä.

–Joukkueessa on hyvä henki ja huumori lentää, Huvila totesi. –Hyökkäyspeli on vahvuutemme.

–Joukkue on tosi luisteluvoimainen, Kyllönen jatkoi.

–Me olemme varmasti se nyt maalitaulu, kaikki haluavat pelata meitä vastaan parhailla kokoonpanoillaan, Seppälä arvioi. Viime kauden hyvä vire päättyi Lapuaa vastaan – kokeneempi joukkue tunsi pudotuspelien niksit paremmin ja esti sarjanousun.

Harjoitusringissä ovat mukana Oskari Koskenmäki, Jere Vainio, Antti Kyllönen, Aleksandr Iarosiuk, Iivari Huvila, Juho Männistö, Santeri Kari, Juuso Mäntyniemi, Mitja Mäntyniemi, Olli-Matti Rintamäki, Mika Ilomäki, Topias Degerlund, Veeti Hautala, Gleb Riabinin, Ilya Barinov, Jere Erkkilä, Veeti Hämeenniemi, Aatu Saikkonen, Lauri Männistö, Platon Dovbnia, Sampo Peura, Joni Keränen, Toivo Joensuu ja Matias Viitasaari. Joukkueenjohtajana toimii Petri Koskenmäki ja huoltajina Jari Mäntyniemi, Esa Rintaniemi sekä Jukka Koivuranta.

JPK:sta meillä aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA