JPK yllätti Kuortaneen

Petri Hietala on JPK:n kokenutta kaartia.

Julkaistu:

Aihe:

Odotukset peleihin eivät olleet parhaat mahdolliset, koska osa pelaajista oli matkoilla ja osa joutunut flunssa-aallon kynsiin. Riittävä tsemppi saatiin kuitenkin päälle. Perjantain ottelun sankari oli maalivahti Sampo Mäntyniemi, joka juhli samana päivänä 16-vuotissyntymäpäiviään. Hän torjui 41 kertaa, ja edustusjoukkueen ensiesiintymisen torjuntaprosentiksi merkittiin 93,18. Maaleista vastasivat Sampo Peura, Pauli Sova, Santeri Kari, ja Lauri Männistö.

Lauantaina JPK:n osumat iskivät Santeri Kari Niko Mäkelän syötöstä sekä Pauli Sova. Maalissa pelasi Eetu Mäkelä, joka torjui 38 kertaa, kun Valtteri Tyynismaa KuKun maalilla joutui tositoimiin 32 kertaa. Kuortane myllytti kovaa, mutta JPK jaksoi kamppailla vastaan loppuun saakka.

Pudotuspelit jatkuvat perjantaina 13. maaliskuuta joko Karstulassa Kivaa tai Seinäjoella SKV:ta vastaan. Lauantaina 14. maaliskuuta pelataan kotiottelu ja mahdollinen kolmas ottelu seuraavana päivänä.

Mainos

VASTUUVALMENTAJANA toiminut Juha Huvila luopui tehtävistään, ja loppukauden ajan valmentajina toimivat Sami Seppälä sekä Kyösti Viinamäki. –Joukkueen loppukauden taisteluilmeen parantamiseksi koin, että joukkueeseen tarvitaan muutos, joka herättää joukkueen taistelemaan kauden tärkeimpien pelien kynnyksellä. Päätökseni taustalla on halu auttaa ja herättää joukkue taistelemaan tosissaan kohti III-divisioonan mestaruutta, totesi Huvila.

VIIKONLOPPUNA JKH Areenassa pelataan juniorikiekkoa kolmen ottelun verran. Lauantaina kello 13:15 B-ikäiset saavat vastaansa Virkiän ja kello 17 pelataan C-nuorten SM-kiekkoa Vaasan Sport – KJT Haukat. Vaasan riveissä pelaavat alajärveläiset Veeti Hämeenniemi ja Eemeli Kantanen sekä evijärveläinen, JPK:ssa kiekko-oppinsa saanut Juuso Vesala. Sunnuntaina kello 11 JPK:n D2-joukkue saa vastaansa IFK Lepplaxin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.