Veto iski kiinni jatkosarjapaikkaan

Abria Trice uurasti tehot 27/12/4 paikaten kokoonpanosta puuttunutta Amy Griffiniä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kahdeksantena aiemmin ollut Torpan Pojat hävisi Peli-Karhuille ja jäi huonomman +/- -tilastonsa vuoksi sijalle yhdeksän. Sekä Vedolla että ToPo:lla on 12 pistettä. Seitsemännellä sijalla olevalla HBA:lla on jo 18 pistettä. Kamppailu pudotuspelipaikasta jatkuu: jäljellä on vielä kolme ottelua. Seuraavaksi Veto kohtaa lauantaina sarjan toisena olevan Kouvottaret vieraissa ja ToPo puolestaan HyPon.

AMY Griffin oli sivussa pelistä jalkavamman vuoksi, jolloin valmentaja Jarkko Havun mukaan arviolta 20 pistettä jäi penkille. –Ainoa keino lähteä kamppailemaan oli puolustaa mahdollisimman hyvin ja aktiivisesti. Puolustuksen piikkiin meni tämä voitto. 35 minuuttia puolustettiin hyvin, keskityttiin, sitten ehkä ajateltiin, että peli on ohi. Hyvinkää taisi tehdä 20 pinnaa viimeiseen viiteen minuuttiin, meinasi mennä tiukaksi, mutta onneksi saatiin vapareita sisään.   

–Voitto jäi kotijoukkueelle, joka pelasi paljon ehjemmän kokonaisuuden, totesi Hyvinkään valmentaja Miika Sopanen. –On luonnollista, ettei kipinä aina syty, koska ollaan hävitty paljon pelejä, väkeä on pudonnut joukkueesta kauden mittaan ja osa jäljellä olevista pelaa kahta sarjaa, pitäisi 19-vuoden SM-sarjassakin pärjätä, se on rankkaa. Sitten kun se siitä lähtee, kyllä me osataan korista pelata.

Pihla Jaatinen antoi syötön, Minttu Isoranta teki tehot 6/4/2, Riikka Kujala 13/4/6, Abria Trice 27/12/4, Anni Kujala 6/2/2, Taru Timo 7/0/2, Miina Lapila 2/4/1, Jamee Swan 0/11/2.

Mainos

–Minttu pelasi hyvän, ehjän pelin, teki niitä asioita, joita osaa hyvin naisten sarjassa tehdä, tekee hyvin skriinejä, kamppailee puolustuspäässä, laittaa palloa eteenpäin ja käyttää heittopaikat, Veto kehui.

HyPo pelasi niin ikään kahdeksalla pelaajalla, eniten pisteitä (13) viimeisteli sentteri Nea Kuisma.

Peliä seurasi paikan päällä 202 katsojaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.