JPK katkaisi tappioputkensa

Julkaistu:

Kategoria:

,

JPK nitisti S-Kiekko Retrot kotihallissaan lauantaina pelaamassaan ottelussa luvuin 4-2. Sitä ennen se hävisi Muik Hockey II:lle Uusikaarlepyyssä 7-5 ja Los Bombersille kotonaan 5-8.

Järviseutulaiset olivat liikkeellä ensimmäistä kertaa kauden aikana täydellä kokoonpanolla, kun vahvistuksia oli saatu Lapua Virkiästä, APV:sta ja KuKu:sta.

–Joukkue harjoittelee hyvällä fiiliksellä, mutta se on hankalaa, että kun omaa väkeä ei saada tarpeeksi kokoon, ei voida harjoitella niillä ketjuilla, millä pelataan peleissä. Olemme saaneet hyviä vahvistuksia, mutta näin pelaaminen menee helposti väkisin yrittämiseksi. Nyt se riitti.

JPK aloitti maalinteon ensimmäisessä erässä Antti Konttelin Sampo Peuran ja Antti Kyllösen syötöistä viimeistelemällä osumalla. Vieraat vastasivat Joni Pakanen iskettyä kiekon Jesse Laasalan taakse.

Toisessa erässä Mika Ilomäki hyödynsi estämisestä saatua ylivoimaa muuttaen lukemat 2-1:een. Erän lopussa S-Kiekko tasoitti. Kolmannessa erässä Vertti Väliaho vei JPK:n jälleen johtoon. Viimeisen reilun kymmenen minuutin aikana pelipöytäkirjaan merkittiin useita kertoja epäurheilijamainen käytös. Tunteiden kuumeneminen johti kiinnipitämiseen, huitomiseen ja laitataklaukseen. Toiseksi viimeisellä minuutilla Santeri Kari viimeisteli alivoimalla pelin loppulukemat.

Pelin voimatasapainosta kertoo se, että Jere Keihänen torjui Retrojen maalilla 62 kertaa, Laasala 34. Ottelua seurasi 105 katsojaa.

SEURAAVAKSI JPK kohtaa 8. joulukuuta kello 17 käynnistyvässä kotiottelussa IKK 2:n.

–Tulossa on tasainen peli, heillä on hyvä porukka. Ensimmäisen vieraspelimme IKK:ta vastaan voitimme. Toivomme otteluun runsaasti väkeä, se auttaa pelaajia ja äänekäs kotiyleisö hankaloittaa vierasjoukkueen pelaamista, Koskenmäki totesi.

Latvala matkalla MM-kisoihin

JPK:n kasvatti, 19-vuotias HPK:ssa pelaava puolustaja Otto Latvala on valittu mukaan jääkiekon U20 MM-leiriryhmään, joka lähtee Kanadan MM-kisoihin. Nuoret Leijonat aloittaa valmistautumisen 26. joulukuuta Kanadan Victoriassa ja Vancouverissa käynnistyviin Nuorten MM-kisoihin 15. joulukuuta. Kanadan MM-leirin aikana joukkue pelaa harjoitusottelut Tanskaa ja Kanadaa vastaan. Lopullinen MM-joukkue nimetään jouluaattona.

–Nuorten MM-kisat ovat USA:ssa ja Kanadassa seuratummat kuin aikuisten MM-kisat, kertoi Koskenmäki.

Maailmanmestaruus-taistot ovat Latvalalle ennestään tuttuja; hän pelasi viime vuonna alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuissa hopeaa voittaneessa joukkueessa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.