Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Jo perinteeksi muodostunut Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee jälleen suomalaisia joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Jatkuvien kriisien keskellä kuluttajat ovat valintojen edessä: missä tilanteessa panostaa laatuun ja missä puolestaan säästää? Valitako vastuullisemmin ja mistä ylipäänsä tietää, mikä on vastuullinen valinta?
Jo perinteeksi muodostunut Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee jälleen suomalaisia joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Jatkuvien kriisien keskellä kuluttajat ovat valintojen edessä: missä tilanteessa panostaa laatuun ja missä puolestaan säästää? Valitako vastuullisemmin ja mistä ylipäänsä tietää, mikä on vastuullinen valinta?

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänä
vuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään iästä numero. Valtakunnallinen pääjuhla järjestetään Iisalmessa sunnuntaina 1. lokakuuta.

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille. Päätapahtumana on vanhustenviikon juhla Kauhavan seurakuntakodilla keskiviikkona 4. lokakuuta alkaen kello 12 kahvituksella. Ohjelmallinen osuus alkaa kello 13. Juhlaan on kutsuttu ikäihmiset Kauhavalta ja Lapualta. Ohjelmassa on puheita, yhteislauluja, runo- ja musiikkiesityksiä. Juhlajärjestelyistä vastaa Kauhavan vanhusneuvosto. Kauhavalaisille ikäihmisille järjestetään yhteiskyydityksiä juhlaan jokaisesta kaupunginosasta.

Mainos

Tiistaina 3. lokakuuta kello 12–15 Kauhavan työväentalolla on Kunnon Mummola -tapahtuma, jossa
keskitytään ikäihmisten hyvinvointiin. Kunnon Mummolasssa pääsee muun muassa Seamkin fysioterapiaopiskelijoiden toimintakykymittauksiin ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry tarjoaa maksuttomia Inbody-mittauksia. Kauhavan Ykkösapteekki on mukana antaen neuvontaa terveyden edistämiseksi ja lääkehoidon tarkistamiseksi. Kotiinviemisiksi saa kaupungin elämänlaatupalveluilta
harjanvarren jumppaohjeineen.


Viikon kestävällä vanhustenviikolla on ikäihmisille muitakin tapahtumia, jotka löytyvät kaupungin
kotisivuilta kauhava.fi/vanhustenviikko. Tapahtumiin ovat kaikki on tervetulleita.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.