Henkilökohtaista varainhoitoa Avain Säästöpankista 

Toni Lehtonen ja Annamari Malm kertoivat Yksityispankki-palvelusta. Kuva: Mauri Jokela.
Toni Lehtonen ja Annamari Malm kertoivat Yksityispankki-palvelusta. Kuva: Mauri Jokela.

ASIAKKAIDEN sijoituksiin ja varallisuuteen kiinnitetään Avain Säästöpankissa nyt entistä enemmän huomiota paikallisella private banking -palvelulla. Uusi Säästöpankki Yksityispankki on suunnattu yksityisille henkilöille, yrityksille tai vaikkapa yhteisöille, joilla on kertynyttä varallisuutta. Palvelu tarjoaa varallisuuden hoitoa ja palvelua.  

Yksilöllinen suunnitelman luominen ja parhaat ratkaisut varallisuuden kasvattamiseen on yksi avaintekijä Säästöpankin palvelussa. On sitten kysymys varallisuudesta, sijoitusasunnosta tai rahoitusratkaisuista, kaikkiin näihin saa ammattilaisen hoitamaan asioita.  

–Säästöpankin jokaista asiakasta palvellaan täydellä sydämellä. Avain Säästöpankista löytyy sopivia vaihtoehtoja aloittelevalle säästäjälle tai sijoittamisen konkarille, toimitusjohtaja Annamari Malm kertoo. 

–Tahdomme auttaa jokaista asiakastamme säästämään ja vaurastumaan. Haluamme myös, että meidän asiakkaamme voivat keskittyä heille tärkeisiin asioihin, kuten lähimmäisiin, harrastuksiin tai vaikka oman yrityksen kehittämiseen. Sillä aikaa me huolehdimme heidän varallisuudestaan, toteaa yksityispankkiiri Toni Lehtonen.    

Hän on aloittanut pankissa 20.4.2023 varallisuudenhoidon palveluista vastaavana pankinjohtajana. Hänet on samalla nimitetty pankin johtoryhmän jäseneksi. Toni Lehtosella on pitkä kokemus private banking – palvelusta muun muassa Ålandsbankenissa ja Nordea Pankissa. 

Avain Säästöpankki on osa vakavaraista Säästöpankkiryhmää. 

Pankkijuttuja vuosien varrelta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.