POP Pankki Lappajärvi keskittää konttoripalvelut pääkonttorille

POP Lappajärvi keskittää palvelut pääkonttorille. Kuva: Eija Pippola
POP Pankki Lappajärven Itäkylän konttori on ollut koronan vuoksi suljettuna lähes kaksi vuotta. Pankin hallitus on päättänyt, että Itäkylän konttorin asiakkaita palvellaan jatkossa Lappajärven pääkonttorilla ja Itäkylän konttori suljetaan.

–Itäkylän konttorin palvelut ovat rajoittuneet kassapalveluihin, kun taas pääkonttorilla voimme tarjota kaikki pankkimme palvelut. Korona-aikana, Itäkylän konttorin ollessa suljettuna, asiakkaat ovat löytäneet uuden rutiinin hoitaa pankkiasiansa pääkonttorillamme. Konttorin sulkemisella ei ole vaikutusta työntekijämääräämme tai konttorin asiakkaiden pankkiasiointiin, toteaa POP Pankki Lappajärven toimitusjohtaja Antti Haapoja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.