POP Pankki Lappajärvi keskittää konttoripalvelut pääkonttorille

POP Lappajärvi keskittää palvelut pääkonttorille. Kuva: Eija Pippola

Julkaistu:

Aihe:

–Itäkylän konttorin palvelut ovat rajoittuneet kassapalveluihin, kun taas pääkonttorilla voimme tarjota kaikki pankkimme palvelut. Korona-aikana, Itäkylän konttorin ollessa suljettuna, asiakkaat ovat löytäneet uuden rutiinin hoitaa pankkiasiansa pääkonttorillamme. Konttorin sulkemisella ei ole vaikutusta työntekijämääräämme tai konttorin asiakkaiden pankkiasiointiin, toteaa POP Pankki Lappajärven toimitusjohtaja Antti Haapoja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.