POP Pankki avusti lappajärveläisiä yhdistyksiä 

Lappajärven Pop Pankki tukee paikallisia yhdistyksiä vuonna 2023.
Lappajärven Pop Pankki tukee paikallisia yhdistyksiä vuonna 2023.
Lappajärven Pop Pankki tukee paikallisia yhdistyksiä vuonna 2023.
Lappajärven Pop Pankki tukee paikallisia yhdistyksiä vuonna 2023.

TOIMITUSJOHTAJA Antti Haapoja sekä palvelupäällikkö Minna Myllymäki jakoivat 9. maaliskuuta Lappajärven POP Pankilla järjestetyssä kutsutilaisuudessa avustukset lappajärveläisille yhdistyksille. Jaossa oli 5 000 euroa, ja hakijoina oli yhteensä 19 yhdistystä, joista jokaista muistettiin. Avustuksen saivat seuraavat yhdistykset: Tarvolan Kyläyhdistys, Lappajärven Palomiehet, MLL Lappajärven paikallisyhdistys. Lappajärven 4H-yhdistys, Eläkeliiton Lappajärven yhdistys, Järviseudun Eläkkeensaajat, Kärnän Maa- ja kotitalousseura. Karvalan Nuorisoseura ry, Länsirannan Kyläyhdistys, Moms for Kids, Lappajärven Yrittäjät, Lappajärven ampujat, Lappajärven Veikottaret ry, Lappajärven Urheiluautoilijat ry, Lappajärven Veikot, Lappajärven Disc golf club ry, Kulttuuriyhdistys Karikko ry, Lappajärvi-seura ja Järviseudun Omaishoitajat ry. 

Tiina Kiviaho 

Aiheeseen liittyvää:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.