Lappajärven Osuuspankkiin uusi palvelupäällikkö

Toimitusjohtaja Antti Haapoja ja palvelupäällikkö Minna Myllymäki toivottavat nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan Lappajärven Osuuspankkiin niin konttoriin kuin sähköisenkin asioinnin kautta.
Toimitusjohtaja Antti Haapoja ja palvelupäällikkö Minna Myllymäki toivottavat nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan Lappajärven Osuuspankkiin niin konttoriin kuin sähköisenkin asioinnin kautta.
Toimitusjohtaja Antti Haapoja ja palvelupäällikkö Minna Myllymäki toivottavat nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan Lappajärven Osuuspankkiin niin konttoriin kuin sähköisenkin asioinnin kautta.
Toimitusjohtaja Antti Haapoja ja palvelupäällikkö Minna Myllymäki toivottavat nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi asioimaan Lappajärven Osuuspankkiin niin konttoriin kuin sähköisenkin asioinnin kautta.
PERJANTAINA 20. toukokuuta POP Pankki Lappajärven Osuuspankissa järjestettiin perinteinen koivunlehtikahvitus, jonka yhteydessä pääsi tutustumaan uuteen palvelupäällikköön Minna Myllymäkeen.

PERJANTAINA 20. toukokuuta POP Pankki Lappajärven Osuuspankissa järjestettiin perinteinen koivunlehtikahvitus, jonka yhteydessä pääsi tutustumaan uuteen palvelupäällikköön Minna Myllymäkeen.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.