Vimpelin Rauhanyhdistys lakkautetaan, seuratoiminta jatkuu 

Vimpelin Rauhanyhdistys lakkautetaan vuoden 2023 lopussa. Kuvituskuva Vimpelin kirkosta: Eija Pippola.
Vimpelin Rauhanyhdistys lakkautetaan vuoden 2023 lopussa. Kuvituskuva Vimpelin kirkosta: Eija Pippola.

VIMPELIN Rauhanyhdistyksen vuosikokous hyväksyi kokouksessaan 9. maaliskuuta johtokunnan esityksen yhdistyksen toiminnan lakkauttamisesta tämän vuoden lopussa. Yhdistyksen purkaminen johtuu siitä, että jäsenmäärä on laskussa ja aktiivisesti toimintaa järjestämässä olevat ikääntyvät. 

Yhdistyksen jäsenet voivat halutessaan liittyä lähialueiden Rauhanyhdistyksiin. Seuratoiminta jatkuu kuluvan vuoden ajan suunnitellusti, mutta näillä näkymin perinteisiä Vimpelin kesäseuroja ei tänä vuonna järjestetä.   

–Alajärven Rauhanyhdistyksen kanssa on sovittu, että sen kautta voidaan järjestää seuroja Vimpelissä jatkossakin, kertoo yhdistyksen puheenjohtajana toimiva Heikki Mattila

Helatorstaina pidettävä Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä ja seurat järjestetään ensi vuodesta alkaen Vimpelin kevätseurojen nimellä.  

Vimpelin Rauhanyhdistys on perustettu 1950. Jäseniä on 28. Yhdistys on toiminut pääasiassa seurakunnan tiloissa ja pitänyt kotiseuroja. Pääasiassa seuroja on järjestetty parillisen viikon torstaisin. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.