Opettajavalinnat kiinnostivat kotisivun lukijoita viikolla 22

Alajärven sivistyslautakunnan tekemät opettajavalinnat kiinnostivat yli 1 700 lukijaa viikon aikana.
Alajärven sivistyslautakunnan tekemät opettajavalinnat kiinnostivat yli 1 700 lukijaa viikon aikana.
Alajärven sivistyslautakunnan tekemät opettajavalinnat kiinnostivat yli 1 700 lukijaa viikon aikana.

Järviseudun Sanomien luetuimmissa painottui tällä viikolla koulutus ja opiskelu. Luetuimmaksi kiri juttu Alajärven sivistyslautakunnan tekemistä opettajavalinnoista. Toiseksi luetuin oli juttu tuoreesta ylioppilaasta ja kolmas liittyi VImpelin uusien ylioppilaiden saavuttamiin hyviin arvosanoihin. Sijalta neljä löytyy Evijärven Uittomieskämpän kesäkahvila ja viidentenä on jälleen koulutusaiheinen juttu, toukokuussa Sedusta päättötodistuksen saaneet järviseutulaiset.

Joko luit?

Muita mielenkiintoisia juttuja viikon varrelta, ole hyvä!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA