Uusimmat kesäblogit:

Opettajavalinnat kiinnostivat kotisivun lukijoita viikolla 22

Alajärven sivistyslautakunnan tekemät opettajavalinnat kiinnostivat yli 1 700 lukijaa viikon aikana.
Alajärven sivistyslautakunnan tekemät opettajavalinnat kiinnostivat yli 1 700 lukijaa viikon aikana.

Järviseudun Sanomien luetuimmissa painottui tällä viikolla koulutus ja opiskelu. Luetuimmaksi kiri juttu Alajärven sivistyslautakunnan tekemistä opettajavalinnoista. Toiseksi luetuin oli juttu tuoreesta ylioppilaasta ja kolmas liittyi VImpelin uusien ylioppilaiden saavuttamiin hyviin arvosanoihin. Sijalta neljä löytyy Evijärven Uittomieskämpän kesäkahvila ja viidentenä on jälleen koulutusaiheinen juttu, toukokuussa Sedusta päättötodistuksen saaneet järviseutulaiset.

Joko luit?

Muita mielenkiintoisia juttuja viikon varrelta, ole hyvä!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Veikko Leväniemi kirjoittaa lappajärveläissyntyisen diplomaatin Kirsti Päällysahon tapaamisesta Vladimir Putinin kanssa.

Tuntematon heppu olikin Putin

TIETOKIRJAILIJA Jussi Pekkarinen kirjoitti ulkoministeriön töpinästä ministeriön 100-vuotisjuhlien kunniaksi veijarihenkisen ”Ei pelkkää glamouria”. Yksi töpinän

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Luodessaan maan ja ihmiset, miehen ja naisen Jumala sanoi ”Lisääntykää ja ottakaa maa valtaanne”, kirjoittaa Heino Tervanen hartauskirjoituksessaan.

Enkelit – Jumalan palvelijat 

MIKKELINPÄIVÄ on saanut nimensä Jumalan sotajoukon johtajan, arkkienkeli Mikaelin mukaan. Enkelit ovat Jumalan näkymättömiä palvelijoita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.