Uittomieskämpän kesäkahvila avautuu kesäkuun alussa 

Ronja Järvinen palvelee asiakkaista kesällä Uittomieskämpän kahvilassa.
Ronja Järvinen palvelee asiakkaista kesällä Uittomieskämpän kahvilassa.

EVIJÄRVEN Uittomieskämpällä avautuvat kesäkahvilan ovet maanantaina 1. kesäkuuta kello 13. Siitä edespäin kahvila on auki keskiviikosta perjantaihin kello 13–17 välisenä aikana. Evijärvi-Seura on palkannut kesätyöntekijän hoitamaan trahteerausta asiakkaille. Kahvilaa hoitaa Ronja Järvinen Evijärveltä, tuore kevään ylioppilas.  

Valikoimassa kämpällä kahvilassa on hienon miljöön lisäksi kahvia, munkkeja, lättyjä, jäätelöä limsaa, makkaraa, kaikkea hyvää mikä kesään kuuluukin. Jäätelö on Kottarin kotijäätelöä, joka on paikallinen lähiherkku. Kahvilan tuotteiden hinnoittelu on kohtuullista ja jokaisen kukkarolle sopivaa. Kaikki maksuvälineet luonnollisesti käyvät kämpällä. 

Ronjan ensimmäiset lätyt valmistuivat haastattelun lomassa. Reijo Saari keskeytti klapien tekemisen hetkeksi ja totesi lättyjen oleva hyviä ja maistuvia.  

MONENLAISTA mukavaa on kämpällä meneillään, pitkin kesää. Evijärvi-Seura on tehnyt suuren urakan ja aluetta kehitetään koko ajan. Kämppä ei vain ole nähtävyys, vaan elämys, jonka voi kokea ja monella tapaa paikan päällä. Koko Evijärvi-Seuran väki toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi nauttimaan kauniista luonnosta ja tunnelmasta pienen syötävän kera. 

Kahvila on auki näillä näkymin tukkilaiskisoihin saakka, jotka ovat 5. elokuuta. Kahvila tarjoaa palvelujaan kaikille kävijöille, läheltä ja kaukaa. Itse kämppää vuokrataan valmistujaisiin, perhejuhliin ja -tapaamisiin.  

– Myös TYKY-päiviä on varattu viljalti, Evijärvi-seuran varapuheenjohtaja Ilmari Sulkakoski tietää kertoa. 

–Tämä on toisenlainen miljöö, sellaisella vanhalla twistillä. 

Luitko jo nämä tuoreet uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.