Rukajärven 24. Pioneeripataljoonan juhlakokouksessa muistettiin Aarre Öörnin 99. syntymäpäivää 

Juhlakokousväki yhteiskuvassa 12.5.2023 Kivitipussa Lappajärvellä. Samalla vietettiin Veteraani Aarre Öörnin 99-vuotisjuhlat.
Juhlakokousväki yhteiskuvassa 12.5.2023 Kivitipussa Lappajärvellä. Samalla vietettiin Veteraani Aarre Öörnin 99-vuotisjuhlat.
SUOMALAISUUDEN ja J.V. Snelmannin päivänä, 12.5.2023 pidettiin Rukajärven Pioneeripataljoona 24. juhlakokous Kivitipussa Lappajärvellä. Tuosta pataljoonasta on elävänä keskuudessamme enää kolme veteraania ja nyt 50. juhlakokouksessa heistä paikalla oli lappajärveläinen Aarre Öörni. ...

SUOMALAISUUDEN ja J.V. Snelmannin päivänä, 12.5.2023 pidettiin Rukajärven Pioneeripataljoona 24. juhlakokous Kivitipussa Lappajärvellä. Tuosta pataljoonasta on elävänä keskuudessamme enää kolme veteraania ja nyt 50. juhlakokouksessa heistä paikalla oli lappajärveläinen Aarre Öörni. …

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.