Vimpelin sotaveteraanien joulujuhla ehkä viimeistä kertaa

Vimpelin sotaveteraani-ikäluokka kutistuu vuosi vuodelta. Vielä kerran kokoonnutaan yhteen perinteiseen joulujuhlaan, jossa sotaveteraanit, -invalidit ja sotaorvot omaisineen sekä eri tavoilla veteraanityössä mukana olleet yhdessä muistelevat mennyttä ja nauttivat yhteisestä ajasta.

VIMPELISSÄ on elossa vielä yksi sotainvalidipariskunta, ja samoin yksi sotaveteraanipariskunta. Toinen pariskunta asuu pääosin kotonaan ja toinen palveluasunnossa. Lisäksi Vimpelissä on elossa kymmenkunta veteraanileskeä, joista valtaosa on laitoshoidossa.

Sotainvalidien ja veteraanien puuhahenkilöt ovat päättäneet kutsua kaikki sotaveteraanit ja -invalidit puolisoineen, sotaorvot sekä omaiset ja tavalla tai toisella veteraanityössä mukana olleet yhteiseen joulujuhlaan ehkä viimeisen kerran. Tilaisuus on ensi viikon keskiviikkona, 24. marraskuuta Vimpelin seurakuntatalolla alkaen ruokailulla puolen päivän aikaan.

Joulujuhlaa ei ole koron takia järjestetty kahteen vuoteen. Nyt toivotaan, että kaikki kynnelle kykenevät pääsisivät saattajien avustuksella mukaan tähän lämminhenkiseen tilaisuuteen, jossa on monipuolista ohjelmaa. Tilaisuus on jälkipolvien kiitoksenosoitus veteraanisukupolvien tekemälle suururakalle isänmaan puolesta.

Heimo Höykinpuro

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.