Kukkasalonki Kastanja juhlii 25-vuotispäiväänsä lättykesteillä 

Vimpelissä toimiva Kukkasalonki Kastaja juhlii 25-vuotista toimintaansa. Kuvassa yrittäjä Eila Lakaniemi.
Vimpelissä toimiva Kukkasalonki Kastaja juhlii 25-vuotista toimintaansa. Kuvassa yrittäjä Eila Lakaniemi.
−TARJOAMME kaikille asiakkaille ja kyläläisille lättyjä ja mehua pihateltassa perjantaina 19.5. kello 10–14 välisenä aikana, niin kauan kuin taikinaa riittää. Ohjelmassa on myös arvontaa, tarjouksia ja kesäkukkamyyntiä normaalin aukioloajan puitteissa, kertoo yrittäjä Eila Lakaniem...

−TARJOAMME kaikille asiakkaille ja kyläläisille lättyjä ja mehua pihateltassa perjantaina 19.5. kello 10–14 välisenä aikana, niin kauan kuin taikinaa riittää. Ohjelmassa on myös arvontaa, tarjouksia ja kesäkukkamyyntiä normaalin aukioloajan puitteissa, kertoo yrittäjä Eila Lakaniem…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.