Äitienpäiväkonsertti Ylikylän nuorisoseuralla keräsi täyden salin yleisöä 

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.
Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.
JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston kevyen musiikin piiri Esa Rintamäen johdolla oli rakentanut nautittavan konserttiohjelmiston äitienpäiväillaksi Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralle. Konsertissa solisteina esiintyivät Jorma Syrjälä, Ulla Mäki, Laine Hautala, Lea Mäkisuvio, Meri-Kristiina...

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston kevyen musiikin piiri Esa Rintamäen johdolla oli rakentanut nautittavan konserttiohjelmiston äitienpäiväillaksi Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralle. Konsertissa solisteina esiintyivät Jorma Syrjälä, Ulla Mäki, Laine Hautala, Lea Mäkisuvio, Meri-Kristiina…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.