Äitienpäiväkonsertti Ylikylän nuorisoseuralla keräsi täyden salin yleisöä 

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.
Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.
Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.
Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla nautittiin sunnuntaina Järvilakeuden kansalaisopiston kevyen musiikin piirin musisoinnista. Kuva: Minna Luukinen.

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston kevyen musiikin piiri Esa Rintamäen johdolla oli rakentanut nautittavan konserttiohjelmiston äitienpäiväillaksi Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralle. Konsertissa solisteina esiintyivät Jorma Syrjälä, Ulla Mäki, Laine Hautala, Lea Mäkisuvio, Meri-Kristiina Kiri, Tauno Rauma, Jukka Kuusela ja Kaisu Huhtala. Musiikkiesitysten säestyksestä vastasi Kortesjärven Kevyen musiikin orkesteri. Ohjelmisto koostui muun muassa tunnetuista vanhoista tutuista äitienpäivään liittyvistä lauluista. Olihan joukossa myös ihan uunituore kappale, liekö ensikertaa julkisesti esitettynä, nimittäin orkesterin rumpalin Meri-Kristiina Kirin säveltämä ja sanoittama laulu “Hei Äiti”. Konsertin juontajana toimi Jaakko Niemistö ja äänentoistosta vastasi Esa Rintamäki. Konsertin toteutus onnistui erinomaisesti ja täpötäysi sali antoi raikuvat aplodit esiintyjille. 

Mainos

Mauri Jokela

Muistoja Ylikylän NS:n viime vuosilta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.