Evijärven lukiolaiset tutustuivat Euroopan unionin toimintaan Strasbourgissa

EPAS-ryhmän opiskelijat Strasbourgissa parlamenttitalon edustalla. Kuva: Tuija Saarteinen.
EPAS-ryhmän opiskelijat Strasbourgissa parlamenttitalon edustalla. Kuva: Tuija Saarteinen.
Evijärven lukion EPAS-ryhmä pääsi pitkän valmistelu- ja varainkeruu-urakan jälkeen matkustamaan Ranskan Strasbourgiin ja osallistumaan Euroscola -päivään. EPAS-ryhmä on talven ja kevään mittaan järjestänyt muun muassa vaalipaneelin sekä useita myyjäisiä ja saanut useampia yrityslah...

Evijärven lukion EPAS-ryhmä pääsi pitkän valmistelu- ja varainkeruu-urakan jälkeen matkustamaan Ranskan Strasbourgiin ja osallistumaan Euroscola -päivään. EPAS-ryhmä on talven ja kevään mittaan järjestänyt muun muassa vaalipaneelin sekä useita myyjäisiä ja saanut useampia yrityslah…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.