EL-Kortesjärvi liikuntapäivässä Kitkalla ratkaistiin mölkkymestaruudet

Kitkalla kisattiin mölkkymestaruuksista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ELÄKELIITON Etelä-Pohjanmaan piirin pohjoisen alueen (Lapua, Kauhava, Ylihärmä, Alahärmä, Kortesjärvi) mölkkymestaruudet ratkottiin Kortesjärvellä 13.5.2023 Kitkalla vietetyn ulkoilupäivän yhteydessä. Liikuntapäivän puitteissa oli mahdollisuus myös tikan- ja hevosenkengän heitto...

ELÄKELIITON Etelä-Pohjanmaan piirin pohjoisen alueen (Lapua, Kauhava, Ylihärmä, Alahärmä, Kortesjärvi) mölkkymestaruudet ratkottiin Kortesjärvellä 13.5.2023 Kitkalla vietetyn ulkoilupäivän yhteydessä.

Liikuntapäivän puitteissa oli mahdollisuus myös tikan- ja hevosenkengän heitto…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.