Eläkeliiton kevätkeikaus tuo yhteen kaikki pohjoisen alueen Eläkeliiton yhdistykset 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KORTESJÄRVEN Eläkeliiton järjestämä Kevätkeikaus -tapahtuma kokoaa yhteen kaikki pohjoisen alueen Eläkeliiton yhdistykset. Kortesjärven lisäksi Alahärmän, Ylihärmän, Kauhavan ja Lapuan Eläkeliiton yhdistyksen jäsenet on kutsuttu tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään tiistaina Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla 25. huhtikuuta, kello kymmenen.  

–Tapahtumaa on järjestetty jo vuosia ja se on ollut oikein pidetty. Alkuun kokoonnuttiin Pirttisen Nuorisoseuralla, mutta siellä jäivät tilat pieneksi. Sieltä siirryttiin Kortesjärven Nuorisoseuralle, mutta sekin jäi pieneksi. Viimeiseksi olemme siirtyneet tänne Ylikylän Nuorisoseuralle. Täällä on riittävästi istumapaikkoja, kertoo Tapio Ketola. 

–Parhaimmillaan tapahtumassa on ollut parisen sataa henkilöä, nytkin odotamme paikalle tulevaksi reilusti yli sataa henkilöä. 

Ketola kertoo, että ohjelmistossa on muun muassa lauluesityksiä, sekä sketsejä. 

–Laulamassa on Matti Viitala, Lea Mäkisuvio, Anna-Maria Mattila, sekä Jorma Syrjälä. He kiertävät myös karaokekisoissa paljon. Näytelmän harrastajat Hannele Ylikoski ja Veikko Mannermaa esittävät sketsejä. 

Juhlapuheiden lisäksi tapahtumassa on kahvitus, ansiomerkkien jakoa, sekä arvontaa. 

–Kahvitus alkaa kello kymmenen ja yhdeltätoista aloitamme ohjelman, kertoo Ketola. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.