Evijärven eläkeliitto valmistelee yhteisen tekemisen aloittamista uudelleen

Matti Kuusisaari ja Kaija Koski suorittivat kokouksen aluksi arvonnan kaikkien kuntokortin viime vuonna täyttäneiden ja palauttaneiden kesken.

Julkaistu:

Kategoria:

,

ELÄKELIITON Evijärven yhdistyksen kevätkokous pidettiin 31. maaliskuuta kunnantalon valtuustosalissa.

Kokous aloitettiin arvonnalla kaikkien kuntokortin viime vuonna täyttäneiden ja palauttaneiden kesken. Onni suosi seuraavia yhdistyksen jäseniä: Martti Joensuu, Reima Järvinen, Ritva Korniloff, Reijo Latukka, Sirkka-Liisa Lehto, Oili Pietilä ja Ulla Söyrinki.

Palkinnot sponsoroivat Eläkeliiton Evijärven yhdistys ja Evijärven kunta.

Hallitukseen nimettiin uudeksi jäseneksi Jorma Tähtinen. Vuonna 2021 hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Matti Kuusisaari, sihteeri ja taloudenhoitaja Heino Kangastupa ja varapuheenjohtaja Jukka Kuusela sekä jäsenet Ritva Kangas, Erkki Kokko, Kaija Koski, Anneli Mars, Erkki Söyrinki ja Ulla Vesala.

KOKOUKSESSA keskusteltiin menneestä vuodesta ja yhdistyksen toimintaan vaikuttaneista, koronaviruksen tuomista maanlaajuisista rajoituksista, jotka edelleen jatkuvat myös Etelä-Pohjanmaan alueella.

Yhteiset liikuntaryhmät, kuten boccia ja kävelysähly, on jouduttu jättämään pois rajoitusten kiristyessä. Kilpailut ja matkailutapahtumat ovat olleet tauolla koko pandemian ajan, totesi viidettä vuotta yhdistyksen puheenjohtajana toimiva Matti Kuusisaari.

–Tavoitteena on kuitenkin — alueen rajoituksia ja suosituksia noudattaen — aloittaa boccia ja kävelysähly toukokuussa. Harkinnassa on myös yhteisten, ulkoilmassa tapahtuvien liikunnallisten päivätapahtumien järjestäminen rajoitusten ja suositusten mukaisesti. Valmiutta järjestää lyhyitä päiväretkiä ja niiden ajankohtia mietitään myös hallituksessa kevään aikana, Kuusisaari kertoi.

Evijärven markkinat on peruttu kesän osalta, mutta näillä näkymin syksyllä järjestetään korvaava tapahtuma. Eläkeliiton yhdistys tekee myöhemmin päätöksen siihen osallistumisesta.

Perinteinen eläkeliiton kirkkopyhä on alustavasti sovittu pidettäväksi elokuussa. Eläkeliitto huolehtii kirkkopyhässä sovituista tehtävistä, kuten kolehdin keräämisestä ja järjestää jumalanpalveluksen jälkeen kahvituksen.

Yhdistyksen jäsenmaksu on tänä vuonna 15 euroa.

Yhdistyksen viralliset ilmoitukset julkaistaan Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.