Lapset ja nuoret ilmaiseksi Nelimarkka-museoon

Alajärven sivistyslautakunta on 14.4.2021 kokouksessaan hyväksynyt Nelimarkka-museon uuden hinnaston.Uudet hinnat tulevat voimaan 1.5.2021alkaen.Hinnaston mukaan alle 18-vuotiaat pääsevät jatkossa ilmaiseksi museovierailulle Nelimarkka-museoon.

Aiemmin ilmainen sisäänpääsy on koskenut alle 12-vuotiaita sekä kouluryhmiä.

-Alle 18-vuotiaiden ilmainen sisäänpääsy on yleinen käytäntö useissa suomalaismuseoissa ja on hyvä, että se tulee myös Nelimarkka-museoon. Lasten ja nuorten taidekasvatuksen edistäminen oli nimittäin jo museon perustajalle Eero Nelimarkalle sydämen asia, kertoo museotoimenjohtaja Elina Alkio.

Toinen uudistus Nelimarkka-museon hinnastoon on museon vuosilippu. Vuosilipun kohderyhmänä ovat paikalliset asukkaat, jotka haluavat tutustua kaikkiin museon näyttelyihin yksittäistä pääsylippua huokeammalla.

-Vuosikortti ei sinänsä ole mikään uusi keksintö, mutta se otetaan meillä kokeiluna käyttöön Museokortin rinnalle. Enemmän museoissa käyville Museokortti on tietysti edelleen kannattavin vaihtoehto, Elina Alkio toteaa.

-Uuden hinnaston myötä toivomme, että paikalliset sekä erityisesti lapsiperheet ja nuoret löytäisivät rohkeasti tiensä museoon, Alkio lisää.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.