60 vuotta täyttävä Evijärven lukio huomioi opiskelijoitaan

ENSI VUODEN syksynä alkaa Evijärven lukion 60. toimintavuosi.

Valtioneuvosto oikeutti 30. päivänä toukokuuta 1963 ”Evijärven keskikoulun kannatusyhdistys r.y. -nimisen yhdistyksen syyslukukauden 1963 alusta laajentamaan sen ylläpitämän ja tähän asti viisiluokkaisena toimineen Evijärven keskikoulun asteittain kahdeksanluokkaiseksi valtion yhteislyseoita vastaavaksi yhteiskouluksi.”

Lukion ensimmäinen toimintavuosi oli siis lukuvuosi 1963–64.

Lukiossa on pohdittu, kuinka juhlavuonna voitaisiin huomioida opiskelijoita, sillä heitä vartenhan lukio on.

Oppilaanohjaajan ehdotuksesta kaikille syksyllä 2022 Evijärven lukiossa aloittaville ja sieltä ylioppilaaksi kirjoittaville myönnetään 300 euron stipendi opiskelijan saatua ylioppilastodistuksen. Sivistyslautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti kokouksessaan 8.3.

Raha stipendeihin varataan talousarviossa. Lisäksi lukion oppilaskunnalta ja nuorisovaltuustolta pyydetään ehdotuksia mahdollisista muista 60. toimintavuoden juhlistamistavoista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.