Kyläkummitoiminta käynnistyi Evijärvellä

Kyläkummit valmiina toimintaan!
Kyläkummit valmiina toimintaan!
Kyläkummit valmiina toimintaan!
Kyläkummit valmiina toimintaan!

KYLÄKUMMIT kokoontuivat Evijärvellä keskiviikkona 3. toukokuuta.  

Evijärven kyläkummimalli on Etelä-Pohjanmaan toinen lanseerattu kyläkummimalli. Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen kyläkummimalli lanseerattiin viime kesänä Soinissa. Kummit toimivat apuna kylälle muuttoa suunnittelevien, uusien asukkaiden ja monipaikkaisten sekä kesäasukkaiden keskuudessa. Ideana on vahvistaa koko kylän yhteisöällisyyttä, elinvoimaa ja löytää uusia toimijoita yhdistyksiin ja seuroihin. Evijärveltä kyläkummeja löytyy jo kaikista kylistä ja vieläpä kaksi kappalein.  

Mainos

Lisää tietoa löytyykin Evijärven kunnan kotisivuilta varsin kattava paketti, joka päivittyy koko ajan. Helpoiten asia löytyy käyttämällä hakutoimintoa kunnan sivujen oikeassa yläkulmassa ja kirjoittamalla siihen kyläkummit. Osiosta löytyy myös pilke silmäkulmassa tehty Evijärvi-kartta, jota seuraamalla ei voi eksyä, edes Evijärvellä. Kyläkummit toiminta on Etelä-Pohjalaiset kylät ry:n toimintaa.  

Luitko jo nämä jutut, jotka liittyvät Evijärveen?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.