Mitä kuuluu, Evijärvi? – Järviseudun Sanomien lukijailta keskiviikkona kunnantalolla

Järviseudun Sanomien Mitä kuuluu -kiertue jatkuu 10. toukokuuta Evijärvellä.
Järviseudun Sanomien Mitä kuuluu -kiertue jatkuu 10. toukokuuta Evijärvellä.

JÄRVISEUDUN SANOMAT jalkautuu Evijärvelle lukijaillan merkeissä keskiviikkona 10. toukokuuta kello 18. Kunnantalon kahvioon ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset ja lukijat kauempaakin tapaamaan lehden väkeä, tutustumaan ja pohtimaan yhdessä ajankohtaisia asioita. Illan teema on Mitä kuuluu, Evijärvi? Tapahtuma on osa lukijailtojen sarjaa, joka käynnistyi huhtikuussa Kortesjärvellä.

–Haluamme palvella lukijoitamme mahdollisimman hyvin. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan lehden sisältöön, antamaan juttuvinkkejä, toivomuksia sekä kehitysehdotuksia sekä tiivistää yhteistyötämme erityisesti kolmannen sektorin toimijoiden kanssa, toteaa päätoimittaja Hannu Takala.

Illan ohjelmassa on luonnollisesti kahvitusta 4H:n loihtimien herkkujen kera sekä arvontaa. Tilaisuudessa on myös jaossa tuoretta lehteä sekä muuta mukavaa ja tarpeellista.

–Toivottavasti tapaamme 10. toukokuuta evijärveläisiä runsain joukoin!

Kierros käynnistyi Kortesjärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.