Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaavasta äänestettiin Lappajärvellä 

Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.
Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.
Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.
Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli Iso-Saapasnevan osayleiskaavaa kokouksessaan maanantaina. Asia käsiteltiin poikkeuksellisesti ensimmäisenä puheenjohtajan esityksestä. Käsittelyn aikana Sari Karlström esitti, että Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaava hylätään eikä sitä viedä kunnanvaltuustolle. Vesa Luoma kannatti Karlströmin esitystä.  

Nimenhuutoäänestyksessä pohjaesityksen puolesta äänestivät Heikki Honkaniemi, Vuokko Kraatari, Pirkko Lammi ja Ville Ala-aho. EI äänestivät Sari Karlström ja Vesa Luoma. Puheenjohtaja totesi, että äänin 4–2 pohjaehdotus on tullut hyväksytyksi. Sari Karlström ilmoitti jättävänsä eriävän mielipiteen kirjallisesti. 

Merkittiin pöytäkirjaan, että Petri Kuoppala ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jari Ollila saapui kokoukseen tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon jälkeen, kello 18.30.  

Mainos

Lappajärven kunta on antanut KTOy Lappajärven vuokrataloille pääomalainan, suuruudeltaan 1 810 531,21 euroa. Sopimus pääomalainasta on allekirjoitettu 17.5.2017. Kunnanhallitus hyväksyi omalta osaltaan lainaehtojen muutoksen siten, että pääomalaina muutetaan korottomaksi ja eräpäivättömäksi, mikäli sopimuksen muut ehdot täyttyvät ja esittää muutokset edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Sari Karlström, Jari Ollila ja Ville Väkeväinen ilmoittivat olevansa esteellisiä ja poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.  

KUNNANJOHTAJALLE annettiin lupa Etelä-Pohjanmaan liiton järjestämälle opintomatkalle Tanskaan 10.-12.5.2023. Matkan aikana tutustutaan Tanskan kuntaliittoon Kööpenhaminassa, Stevnsin kuntaan, Stevns Klint -vierailukeskukseen, maailmanperintökohteeseen sekä Suomen suurlähetystöön.  

Aiheesta lisää täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.