Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaavasta äänestettiin Lappajärvellä 

Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.
Iso-Saapasnevan tuulivoimaosayleiskaavasta äänestettiin Lappajärven kunnanhallituksessa.
LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli Iso-Saapasnevan osayleiskaavaa kokouksessaan maanantaina. Asia käsiteltiin poikkeuksellisesti ensimmäisenä puheenjohtajan esityksestä. Käsittelyn aikana Sari Karlström esitti, että Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaava hylätään eikä sitä ...

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli Iso-Saapasnevan osayleiskaavaa kokouksessaan maanantaina. Asia käsiteltiin poikkeuksellisesti ensimmäisenä puheenjohtajan esityksestä. Käsittelyn aikana Sari Karlström esitti, että Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaava hylätään eikä sitä …

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.