Maatalousyrittäjävalmennuksesta valmistuneet kiinnostivat nettilukijoita – luetuimmat viikolla 18

Maatalousyrittäjävalmennuksen suorittaneet nousivat viikon luetuimmaksi jutuksi Järviseudun Sanomien kotisivulla.
Maatalousyrittäjävalmennuksen suorittaneet nousivat viikon luetuimmaksi jutuksi Järviseudun Sanomien kotisivulla.
Järviseudun Sanomien kotisivulla luettiin viikolla 18 eniten juttua, joka kertoi Alajärvellä päättyneestä maatalousyrittäjävalmennuksesta. Onnea vielä kaikille koulutuksen suorittaneille! Kaikkiaan julkaisimme kotisivullamme tällä viikolla noin 40 uutista.
Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.