Pelaamisen ilo näkyi tyttöjen jalkapalloturnauksessa Kortesjärvellä

FC-Sport Vaasasta kohtasi Alahärmän Kisan joukkueen.
FC-Sport Vaasasta kohtasi Alahärmän Kisan joukkueen.
FC-Sport Vaasasta kohtasi Alahärmän Kisan joukkueen.
FC-Sport Vaasasta kohtasi Alahärmän Kisan joukkueen.
JALKAPALLOKENTTÄ Kauhavan Kortesjärvellä täyttyi lauantaina nuorista jalkapalloilijatytöistä.

Kyseessä oli Alahärmän Kisan jalkapallojaoston järjestämä yleinen 2014/-15 syntyneiden tyttöjen turnaus. Joukkueita oli mukana Kokkolasta, Vaasasta, Seinäjoelta, Lapualta, Kauhavalta, Alahärmästä ja Kalajoelta.

−Turnauksessa ei lasketa maaleja. Pelataan pelaamisen ilosta, eikä mitaleista. Tänne on tultu nauttimaan jalkapallosta, kertoi Alahärmän Kisan jalkapallojaoston valmennuspäällikkö Tommi Mäki.

Tapahtuma on yksittäiselle ikäryhmälle suurimpia tapahtumia ja Kortesjärven kenttä on siihen sijainniltaan sopivan keskeinen. Sen hiekkatekonurmikentällä on myös mahdollista pelata jalkapalloa aikaisin keväällä. Mäki tähdensi, että nykyisin seurat panostavat samalla tavalla tyttöihin kuin poikiinkin ja isommissa seuroissa on joukkueita molemmille.

GBK Kokkolasta pelasi Seinäjoen SJK:ta vastaan.
Välillä kohotettiin joukkuehenkeä.

Lisää jalkapallojuttuja täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.