KJV muisti muun muassa jalkapallojoukkueen pitkäaikaista maalivahtia Pekka Kivikangasta

Jouni Mattila (oik.) palkitsi Heli Lindholmin ja Pekka Kivikankaan työstään seuran eteen.

Julkaistu:

MYÖS Kortesjärven Järvi-Veikot palkitsi omia urheilijoitaan ja aktiivejaan ennen vuodenvaihdetta.

Jalkapallojaosto muisti viime viikon tiistaina pokaalilla pitkäaikaista maalivahtiaan Pekka Kivikangasta. Samalla Heli Lindholm palkittiin vuoden futisvanhempana.

Linhdolm on ollut aktiivinen lastensa jalkapalloharrastuksen mahdollistaja reilut kymmenisen vuotta, sillä kaikki neljä hänen poikaansa ovat pelanneet joukkueessa. Hän kuljettaa yhä kahta nuorimmaisinta harjoituksissa, ja lisäksi hän ollut pyörittämässä kioskia ja muutenkin kannustanut joukkuetta eteenpäin.

–Tämä on pojille tärkeä harrastus, ja itsekin on kiva nähdä, kun he liikkuvat ja touhuavat, hän totesi.

184-senttinen, 59-vuotias Kivikangas puolestaan on ollut tuttu näky tolppien välissä vuosikymmenten ajan. Seuran puheenjohtaja Jouni Mattilan ojentamaan pokaaliin oli kaiverrettu teksti ”seurauskollinen maalivahti”.

Kivikangas on edelleen kutosdivarissa pelaavan joukkueen ykkösmaalivahti. Vuodessa kertyy parhaimmillaan 20 ottelua. Hän totesi, että jaksaa kyllä pelata, kunhan paikat kestävät.

–Rehellisesti täytyy sanoa, ettei tontille oikein ole tunkua, hän sanoi. –Mieluusti joku nuorempi voisi tietysti tulla pelaamaan.

–Pekka on varma valinta, koska häneen voi luottaa. Hän on 110-prosenttisesti mukana joukkueessa. Hän lähtee pelaamaan, ellei ole pää kainalossa, Mattila lisäsi.

Kivikangas ja Mattila innostuivat muistelemaan palkinnonjakotilaisuudessa Kivikankaan uraa ja noloimpia päästettyjä maaleja. Kaksikko on pelannut yhdessä vuodesta 70-luvun alkupuolen juniorijoukkueesta lähtien.

–Tuskin koskaan tulee toista pelaajaa, joka jaksaa tällä tavalla vuodesta toiseen olla veräjänvartijana ja tsempata joukkuetta, Mattila sanoi.

MIESTEN jalkapallojoukkueesta palkittiin vuoden kehityspelaajana Kasper Liias ja Jussi Paalanen. Pistepörssin voitti Topias Pienisaari.

11-vuotiaiden poikien jalkapallojoukkueeseen kuuluivat Arttu Tyynismaa, Esko Rantala, Onni Isomäki, Veikko Nieminen, Lauri Korkeamäki, Eero Asuinmaa, Ilkka Kiianmies, Kenor Kaiv, Aatu Linhdolm, Eero Lindholm, Oskari Tyynismaa, Leevi Luoma, Lenni Puntola, Joni Koskinen, Niko Koskinen, Toivo Nieminen, Oskari Lindholm, Elmeri Asuinmaa, Veeti Aromäki, Eero Taivainen ja Kosti Kari.

Jalkapallokouluissa kävivät Eeli Erkinheimo, Siiri Isomäki, Aada Rantala, Luukas Ketomäki, Aatu Mattila, Elli Mattila, Arttu Karila, Miro Finni, Elias Kärkkäinen, Riku Moisanen, Väinö Rintamäki, Martti Rintamäki, Otso Autio, Eeva Asuinmaa, Leo Lindholm, Matias Lehto, Siiri Isomäki, Samu Hautanen, Iisakki Pellinen, Amanda Tyynismaa, Fiona Porkholm, Enni Pitkäjärvi ja Kaarlo Ketomäki.

SUUNNISTUSJAOSTO huomioi vuoden suunnistajana 14-vuotiaiden sarjoissa kilpailevan Asser Koiviston, joka oli AM-yökisan kultamitalisti ja keskimatkan pronssimitalisti.

Vainionpään pokaalin sai hyvistä suorituksistaan Antti Hakala, joka kilpailee 21-vuotiaiden sarjoissa. Hän toi kotiin pronssimitalit AM-sprintistä sekä AM-pitkältämatkalta.

Lisäksi 14-vuotiaista huomioitiin Venla Suomela, joka otti partioviestin hopeaa yhdessä Vilma Suomelan kanssa. Vilma voitti lisäksi henkilökohtaisen AM-pronssin. Pyöräsuunnistuksen puolella palkittiin AM-kultaa voittanut Susanna Suokko.

Vuoden seuratoimijana palkittiin Antti Asuinmaa.

Iltarasteilla kävi vuoden aikana virallisesti noin 900 suunnistajaa, mutta osallistujia oli lisäksi omatoimirasteilla.

Napapiiri-Jukolaan osallistui kaksi miesten ja kaksi naisten joukkuetta Kortesjärveltä. Miesten sijoitukset olivat 451:s ja 948:s ja venloissa 388:s ja 532:s.

KJV järjesti vuoden aikana kaksi omaa kilpailua: kesällä oli keskimatka, johon osallistui 140 eteläpohjalaissuunnistajaa, ja elokuussa oli sprinttimatka, jossa oli 80 osallistujaa. Ylikylässä oli lisäksi yösuunnistuskilpailu, jossa suunnisti 49, ja seura oli mukana myös maakuntaviestin järjestelyissä Kauhavan Wisan ja Alahärmän Kisan kanssa.

HIIHDOSSA ensimmäisen palkinnon saivat Kalle Huhdankoski ja Johannes Syrjälä, jotka voittivat PM-hopeaa 14-vuotiaiden parisprintissä.

Toisen palkinnon saivat Aija Koivisto ja Venla Suomela, jotka hiihtivät samassa kisassa viidenneksi, sekä Erkki Seppänen, joka myös edusti seuraa kansallisella tasolla.

Vuoden valmentajana palkittiin 9–13-vuotiaiden mini- ja hopeasomparyhmien vetäjä Neea Rintala, ja samalla huomioitiin 5–8-vuotiaiden hiihtokoulun ohjaajat Aino Huhdankoski ja Miia Saari.

Talvi oli luminen, ja harjoituksiin osallistui hyvä määrä hiihtäjiä. Mini- ja hopeasomparyhmän harjoituksissa kävi 5–10 ja nuorempien hiihtokoulussa viitisentoista lasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.