Kampanjat haastavat liikkumaan Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Uutena on käynnistetty Perheenä liikkumaan -bingo, joka on suunnattu joululoman ajalle. Bingoruudukoita saa Alajärven Uimahallilta ja Lehtimäen palvelupisteeltä, liikuntatoimistolta ja alajarvi.fi/liikunta nettisivulta. Palkinnoksi arvotaan lahjakortteja.

Kuntokorttikampanja on voimassa vuoden loppuun asti ja kortit tulee palauttaa 15. tammikuuta mennessä. Talven kampanja käynnistyy 1.1.2022.

Mestarisuksittelijakampanja toteutetaan nyt myös lapsille. Lasten tavoite on hiihtää kilometrimäärä ikävuodet x 10. Se on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Palkintona on diplomin lisäksi tuotepalkinto. Mestarisuksittelijaksi pääsee 500 kilometrin hiihtomäärällä.

Kävelykampanja kestää koko vuoden, joten kävelykilometrejä saa kerätä 1.1-31.12. välisen ajan. Kampanjan tavoitteita on kolme: kävelykandiksi pääsee 750, kävelymaisteriksi 1 500 ja priimusmaisteriksi 3 000 kilometrin kävelyllä. Lisäksi +70-vuotiaille on määritelty omat kilometrit ja tavoitteita on kaksi: seniorikandi 200 ja seniorimaisteri 500 kilometriä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.