Vimpelin mieslaulajien 100-vuotisjuhlakonsertti täytti Lakis-Areenan  

Vimpelin mieslaulajien kuoron eläytymistä.
Lauluun eläydyttiin niin yleisön, kuin laulajien toimesta.

JUHLAVUOTTAAN viettävät Vimpelin mieslaulajat houkuttelivat Lakis-Areenalle kuorolaulannan ääreen lähes kaksisataapäisen yleisön. Kuulijoita oli vauvasta vaariin, eikä liikutuksen kyyneliltäkään vältytty.

Lauluosuudet oli jaoteltu viiden kappaleen jaksoihin. Väliajoilla kuultiin kiitospuheita, muisteloita ja soitantaa, eikä kuoroakaan vähällä päästetty vapun viettoon, vaan yleisön pyynnöstä esitettiin vielä lisäkappaleita.

–On hienoa, kun jaksetaan nähdä tällaista järjestämisen vaivaa. Tämä on oikein mukava tapa viettää vappua, kertoo konserttiin miehensä kanssa saapunut Annukka Lehto.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.