Päiväkoti vuokralle Pesäpuuhun

Päiväkoti Tuulentuvalle löytyi väistötilat Evijärven kunnantalon vierestä.

Evijärven kunta vuokraa kunnantalon vieressä sijaitsevan entisen Pesäpuun kiinteistön päiväkoti Tuulentuvan väistötilaksi. Päiväkoti muuttaa uusiin tiloihin heti, kun rakennuksessa on saatu tehtyä tarvittavat muutostyöt. Vuokrasopimukseen on neuvoteltu myös osto-optio.

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.