Katajalahden vene- ja kalasatama saa uuden ilmeen Aisaparin tuella 

Kesäpäivän idylliä Katajalahden venesatamassa. Kuva Simo Metsäpelto.
Kesäpäivän idylliä Katajalahden venesatamassa. Kuva Simo Metsäpelto.
Kesäpäivän idylliä Katajalahden venesatamassa. Kuva Simo Metsäpelto.
Kesäpäivän idylliä Katajalahden venesatamassa. Kuva Simo Metsäpelto.
LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI KYLÄSEURA on viime vuosina toteuttanut useampia erilaisia Aisaparin ja ELY-keskuksen tukemia hankkeita. On tehty kuntoportaat, näkötorni, kylätalo ja viimeksi kylätalon toiminnallisuutta parannettiin rakentamalla varasto, vaihtamalla ovet ja tekemällä valokatos ky...

LAKANIEMI-POKELA-PYHÄLAHTI KYLÄSEURA on viime vuosina toteuttanut useampia erilaisia Aisaparin ja ELY-keskuksen tukemia hankkeita. On tehty kuntoportaat, näkötorni, kylätalo ja viimeksi kylätalon toiminnallisuutta parannettiin rakentamalla varasto, vaihtamalla ovet ja tekemällä valokatos ky…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.