Uuden päiväkodin tilat keräävät kehuja  

Tuulentuvan päiväkodin käytännöllisiä ja viihtyisiä tiloja juhlitaan avoimien ovien merkeissä. 
Tuulentuvan päiväkodin käytännöllisiä ja viihtyisiä tiloja juhlitaan avoimien ovien merkeissä. 

EVIJÄRVEN keskustassa sijaitseva päiväkoti Tuulentupa toimii kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa osoitteessa Voltintie 8. Henkilöstö, lapset ja vanhemmat ovat olleet uusiin tiloihin enemmän kuin tyytyväisiä.  

–Aiemmat tilat olivat riittämättömät ja satelliittiosaston tilat eivät pidemmän päälle palvelleet kasvavaa lapsimäärää. Tilojen yhdistäminen samaan pihapiiriin palveli myös henkilöstöresurssin hyödyntämistä paremmin, kertoo Miina Jokela Tuulentuvan päiväkodista.   

–Kaikki ovat olleet tyytyväisiä, että tilat ovat uudet, terveet ja lapsille suunniteltu. Kun tilat ovat lapsille suunnitellut, ne ovat myös lasten näköiset ja viihtyisät. Myös sijainti palvelee perheitä. Selkeyttä ryhmiin on tullut, kun osastot on voitu jakaa selkeäsi päivävuoroa käyttävien ryhmiin sekä vuorohoidon ryhmiin, hän jatkaa.  

Päiväkodilla juhlistetaan uusia tiloja avointen ovien merkeissä 25. marraskuuta kello 10–14. Paikalla on päiväkodin henkilöstöä esittelemässä tiloja ja toimintaa. 

 –Mll Evijärven edustusta, sivistystoimen johtaja, sekä varhaiskasvatuksen johtaja ovat myös paikalla tavattavissa, kertoo Jokela. 

–Tervetuloa tutustumaan tiloihin kahvikupposen ääreen! 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.